Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα την εμπειρία των δύο αποβολών και ξέρω πώς είναι να...»

«Πραγματικά, τότε ήθελα και ενημέρωση και βοήθεια και κουράγιο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα την εμπειρία των δύο αποβολών και ξέρω πώς είναι να...»

Με αφορμή μια εκδήλωση γνωστού κέντρου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε δηλώσεις. Μεταξύ άλλων η ίδια πέρασε σε προσωπικές αποκαλύψεις σχετικά με τις δυο της αποβολές (Δείτε εδώ παλιότερες δηλώσεις της) . Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Μπορεί προσωπικά να μη χρειάστηκε να μπω στη διαδικασία της υποβοηθούμενης κύησης, ωστόσο είχα την εμπειρία των δύο αποβολών, ωστόσο ξέρω πως είναι να βιώνεις τη στεναχώρια, την απώλεια, τον πόνο.

Να έχεις την αμφιβολία του αν θα τα καταφέρεις. Πραγματικά, τότε ήθελα και ενημέρωση και βοήθεια και κουράγιο Έτσι κι εγώ μίλησα ανοιχτά γι΄αυτή την εμπειρία, θέλοντας να δώσω κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που το περνούν».

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις αποβολές της

Δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά της από το ζωολογικό πάρκο

Για άλλη μια χρονιά η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης με την εκπομπή «Happy Day» στον ALPHA. Μπορεί η ίδια να μην διαθέτει άπλετο χρόνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όμως αυτό δεν την σταματά από το να περάσει λίγο χρόνο με τα παιδιά της.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στο ζωολογικό πάρκο μαζί με τα τρία της παιδιά. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η παρουσιάστρια μοιράστηκε μαζί στιγμιότυπα από την οικογενειακή της βόλτα με τις κόρες της, Νάγια και Μαίρη αλλά και τον γιο της, Ιωάννη Εφραίμ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή -Οικογενειακή βόλτα

Η βόλτα της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τα παιδιά της

Στον ζωολογικό κήπο η Σταματίνα Τσιμτσιλή