Η Ολυμπία Κραγασάκη αποθέωσε την Μαρία Κορινθίου: «Όπως και να τη βγάλεις είναι σαν κούκλα»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ολυμπία Κραγασάκη αποθέωσε την Μαρία Κορινθίου: «Όπως και να τη βγάλεις είναι σαν κούκλα»

Η γνωστή φωτογράφος η οποία είναι Ελληνίδα και έχει αναλάβει πολλές φωτογραφίσεις των celebrities σε Ελλάδα και εξωτερικό μίλησε σήμερα 25/10 στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA «Happy Day».

Η Ολυμπία Κραγασάκη μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Είμαι σχεδόν ερωτευμένη με τη δουλειά μου. Μου αρέσει να φωτογραφίζω πρόσωπα. Μου αρέσει ο άνθρωπος. Θέλω να βγάζω ένα κομμάτι του αληθινού εαυτού του. Κοιτάζω σίγουρα τα μάτια», δήλωσε η γνωστή φωτογράφος και σε ερώτηση για το ποιοι γνωστοί έχουν φωτογένεια:

«Η Μαρία Κορινθίου είναι ένα άτομο που όπως και να τη βγάλεις, είναι σαν κούκλα. Για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου:

«Δεν ήμουν φωτογράφος στον γάμο τους. Έχουν αληθινή αγάπη το νιώθω, όπως το ένιωθα με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Άντζελα Γκερέκου. Φαίνεται στον φακό, όπως φαίνεται και όποιος προσποιείται την ευτυχία. Το βλέπω την ώρα που φωτογραφίζω».

Οι δηλώσεις της Ολυμπίας Κραγασάκη

Απρόοπτο περιστατικό στον αέρα του Happy Day - Βγήκαν αμέσως σε διαφημιστικό διάλειμμα

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής Happy Day, με αποτέλεσμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή να βγει αμέσως σε διαφημιστικό διάλειμμα με σκοπό να επιδιορθωθεί το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τα... φώτα.

Συγκεκριμένα, η παρέα του ALPHA είχαν μια ξαφνική διακοπή ρεύματος την οποία όμως αντιμετώπισαν με χιούμορ. Έβγαλαν όλοι τους φακούς των κινητών τους, ενώ λίγο αργότερα το φως ήρθε ξανά. Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε για πολύ αφού έσβησε και πάλι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν μετά τα ευχάριστα νέα που έγιναν γνωστά, αναγκάστηκε να βγει σε διαφημίσεις με σκοπό να λύσουν το πρόβλημα.