"Κόλαφος" ο Αργύρης Πανταζάρας - «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λένε πίσω από την πλάτη μου»

«Δεν είναι δική μου ευθύνη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Μετά από τα ευχάριστα νέα που είχε ανακοινώσει , ο Αργύρης Πανταζάρας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την τηλεόραση και τα επαγγελματικά του σχέδια. Ερωτηθείς εάν παίρνει τοις μετρητοίς την άποψη του κόσμου για εκείνον, σημείωσε:

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λένε πίσω από την πλάτη μου. Δεν είναι δική μου ευθύνη τι εικόνα έχει ο άλλος για μένα. Για το τι νομίζει και το τι λέει, δεν ευθύνομαι εγώ». 'Eπειτα, εξήγησε με ποια κριτήρια επιλέγει να συμμετάσχει σε μία δουλειά, αλλά και γιατί απορρίπτει κάποιες επαγγελματικές προτάσεις.

«Κάθε φορά λέω κάποια "όχι" σε κάποιους ρόλους και εγχειρήματα. Δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις πεποιθήσεις. Έχει να κάνει με το τι σε ιντριγκάρει και τι σε απασχολεί τη δεδομένη στιγμή. Πολλές φορές λένε πως με τα "όχι" χτίζονται καριέρες. Με τα ισχυρά "ναι" φτιάχνεις τον δικό σου δρόμο», τόνισε και πρόσθεσε:

«Φέτος είπα "όχι" στην τηλεόραση, γιατί αυτή τη στιγμή έχω να επενδύσω πολύ ισχυρά στο θέατρο, στο σινεμά και θα σου έλεγα πως προετοιμάζω ένα έδαφος μελέτης, που αφορά τα επόμενα βήματά μου», σημείωσε για την επιλογή του να μην κάνει τηλεόραση φέτος και συμπλήρωσε:

«Θα τολμήσω να σου πω ότι με τα δικά μου πράγματα ο τζίρος ανεβαίνει πολύ περισσότερο. Έχω βρει έναν τρόπο, με τις δουλειές που επιλέγω, να ξεπερνάει ακόμα και αυτό που λες».

Οι δηλώσεις του Αργύρη Πανταζάρα

"Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός και να παραμείνω καλλιτέχνης"

Ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας μίλησε στο The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική του ζωή του κόπους του μέχρι να καταφέρει να γίνει ηθοποιός αλλά και τι έχει αναθεωρήσει.

Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά για τη δουλειά του: «Αισθάνομαι ότι για κάθε βήμα που κερδίζεται έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός και να παραμείνω καλλιτέχνης. Όσο πιο ευαίσθητος είσαι σε αυτή τη δουλειά τόσο πλουτίζεις τον κόσμο με τις ερμηνείες σου. Έχω άγχος για τη σκηνή που έχω κάθε φορά.»!

Και τόνισε: «Είμαι αρκετά κοινωνικός άνθρωπος. Έχω ανάγκη τους γύρω μου. Όταν θα πάψουν οι φίλοι μου να μου λένε την αλήθεια τότε θα πάψουν να είναι φίλοι μου. Είμαστε γεννημένοι πλεονέκτες. Ίσως αυτή η χρονιά με το καμπανάκι που χτύπησε σε όλο τον πλανήτη με έκανε να ζω τη στιγμή. Δείτε που τσακώσαμε τον ηθοποιό με γνωστή παρουσία δίπλα του.

Όταν πήγαμε στις Κάννες, έλειπαν όλοι, εμείς ήμασταν οι “αστέρες”. Πήγαμε όλο σαν παρέα και ήμασταν περήφανοι. Το ζήσαμε.»!

αργύρης πανταζάρας

Και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή: «Είμαι σε μια περίοδο αναθεώρησης στα προσωπικά μου. Βλέπεις κάποια πράγματα στον εαυτό σου που μπορεί να μην σου αρέσουν. Έχουμε το δικαίωμα να μη μας αρέσει ο εαυτός μας σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Το 2020 πέταξα από πάνω μου την πηγαία θλίψη” Θα ήθελα να πάω στην Αφρική να προσφέρω. Έχουμε πάρει τόση αγάπη και έχω τη ανάγκη να προσφέρω με πράξεις.»!