Συγκλονίζει ο Γιώργος Χρανιώτης με την αποκάλυψή του: «Είχα φτάσει πολύ κοντά στην αυτοκτονία»

«Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω, αλλά...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Γιώργος Χρανιώτης με την αποκάλυψή του:  «Είχα φτάσει πολύ κοντά στην αυτοκτονία»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» προβλήθηκε ένα μικρό στιγμιότυπο από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Χρανιώτης στην εκπομπή του OPEN, «Απλές Κουβέντες» όπου πρόκειται να προβληθεί απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα. Μάλιστα πριν από καιρό είχε μιλήσει και για το κίνημα #metoo.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε τη στιγμή που σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του αφού ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν θα έκανα απόπειρα αυτοκτονίας.

Δεν θέλω να πω τον τρόπο αλλά έχω φτάσει πολύ κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας, δεκαπέντε χρόνια πριν, με έναν τρόπο έτσι πολύ περίεργο. Δεν έγινε κάτι τέτοιο γιατί θα το είχα… μετανιώσει», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω, αλλά μια φορά βρέθηκα πάρα πολύ κοντά. Ο λόγος ήταν ερωτική απογοήτευση, αλλά όχι ακριβώς απογοήτευση, αλλά η ενδεχόμενη ερωτική απογοήτευση που αισθανόμουν ότι ερχότανε και ήρθε μετά. Την επόμενη μέρα κατάλαβα τι πήγα να κάνω γιατί την επόμενη μέρα συνήλθα».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη

"Κόλαφος" ο Γιώργος Χρανιώτης: «Έχω μετανιώσει για αυτή τη συνεργασία»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» του MEGA παραχώρησε δηλώσεις ο Γιώργος Χρανιώτης καθώς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πατρότητα αφού έγινε πρώτη φορά πατέρας, για το θέατρο και τα απωθημένα. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Έχω μετανιώσει για αρκετά από τα πράγματα που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Πριν από περίπου 9 χρόνια μετάνιωσα για μια επαγγελματική συνεργασία που είχα στο θέατρο. Την έχω μετανιώσει 100%».

«Αν ξεπεράσω τους φόβους μου και η σύζυγος μου ξεπετάει τις υγιείς ναρκισσιστικές της ανησυχίες, καθώς θέλει ως χορεύτρια να επανέλθει στο σώμα της όπως ήταν πριν τον ερχομό του Αλέξανδρου, ίσως και να θέλαμε ένα δεύτερο παιδάκι»

«Δεν νομίζω πως έχω απωθημένα. Ας πούμε, δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο αλλά δεν έχω και απωθημένο να παίξω γιατί ξέρω ότι θα γίνει όταν έρθει η ώρα του».