Madwalk: Ποια γνωστή τραγουδίστρια θα παρουσιάσει το closing act του λαμπερού show;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Madwalk: Ποια γνωστή τραγουδίστρια θα παρουσιάσει το closing act του λαμπερού show;

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αναμένεται να επιστρέψει το MadWalk - the fashion music project μέσα από την συχνότητα του MEGA. Όπως είναι αναμενόμενο θα είναι άλλη μια λαμπερή βραδιά με αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα λάβουν μέρος.

Από τη βραδιά, αναμφίβολα, δε θα μπορούσε να απουσιάζει το απόλυτο fashion icon της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η Tάμτα, πρωτοπόρος, fashion forward και opinion leader, παρουσιάζει πάντα εμφανίσεις που ξεχωρίζουν καθώς είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision το 2019.

Για αυτήν τη χρονιά, η Τάμτα επιστρέφει στην πασαρέλα παρουσιάζοντας το closing act του MadWalk με δυο νέα τραγούδια και το σίγουρο είναι ότι η εν λόγω εμφάνιση θα συζητηθεί. Μάλιστα, Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν περισσότερα για τη φετινή διοργάνωση και τα ξεχωριστά σχέδια της Τάμτα για το φετινό show! Μείνετε συντονισμένοι.

«Μου έκαναν πρόταση να παρουσιάσω το The Voice αλλά δεν τόλμησα»

Η Τάμτα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και στην απόφασή της να απορρίψει την πρόταση που δέχθηκε από το The Voice.

Η τραγουδίστρια, που μίλησε και για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξήγησε πως θα ήθελε να ξαναπάει στη Eurovision και μάλιστα αν της δινόταν η ευκαιρία θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

«Μου έκαναν πρόταση να παρουσιάσω το The Voice αλλά δεν τόλμησα να το κάνω γιατί δεν μιλάω τέλεια ελληνικά.

Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα στη Eurovision το έχω ξαναπεί από την επόμενη κιόλας μέρα της εκπροσώπησής μου το 2019. Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ απαιτητική διοργάνωση γεμάτο ανατροπές. Mε ένα καλό τραγούδι, θα πήγαινα. Αν μου έκανε ταυτόχρονα πρόταση η Ελλάδα και η Γεωργία σίγουρα θα διάλεγα την Ελλάδα να εκπροσωπήσω.

Στη Γεωργία δεν είχα τηλεόραση και πήγαινα στον ξάδελφό μου να δω Mtv. Που να φανταζόμουν ότι θα βρεθώ στον ίδιο χώρο με τη Madonna. Οραματιζόμουν ότι ήμουν στη σκηνή και από κάτω φώναζαν. Και τότε φαινόταν αστείο. Αλλά στη Eurovision το έζησα στα αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.