Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βασίλης Χαλακατεβάκης:«Με τον ερχομό της κόρης μου, συνειδητοποίησα πώς είναι να...»

Όλα όσα ανέφερε

Βασίλης Χαλακατεβάκης:«Με τον ερχομό της κόρης μου, συνειδητοποίησα πώς είναι να...»
News 26.10.2021 13:18
Από Ίρις Βίλα

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον ερχομό του παιδιού του αλλά και για τα σχόλια που άκουσε λόγω της ηλικίας του. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Με τον ερχομό της κόρης μου, συνειδητοποίησα πώς είναι να είσαι πατέρας. Το σκίρτημα, την γλυκιά αγωνία, την συνέχεια της ζωής. Η κόρη μου είναι παιδί της καραντίνας. Είναι 2,5 μηνών. Την ταΐζω, την πλένω, παίζουμε γιουκαλίλι και κιθάρα.

Δεν άκουσα αρνητικά σχόλια επειδή απέκτησα παιδί με μεγάλη ηλικία. Και να ακούσω θα τα προσπεράσω. Κάναμε μια επιλογή και την στηρίζουμε. Είμαστε 12 χρόνια με την σύντροφο μου και έχουμε μεγάλη αγάπη μεταξύ μας. Σε ένα γύρισμα στο “Καφέ της Χαράς” με πήραν και μου είπαν πως ο πατέρας μου έφυγε από την ζωή».

Οι δηλώσεις του Βασίλη Χαλακατεβάκη

Ρίγη συγκίνησης από τον Φούρναρη του Καφέ της Χαράς - «Έχω περάσει καρκίνο στο...»

Καλεσμένος στο “The 2night Show” ήταν ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο αγαπημένος «Φούρναρης», από τη σειρά Καφέ της Χαράς. Ο επιτυχημένος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Είναι 11 χρόνια τώρα… Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα;”. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε.

Εγώ είμαι ένα παράδειγμα που δίνει κουράγιο στους ανθρώπους στο κομμάτι αυτό. Επειδή έχω πολλούς φίλους που έχουν το περάσει αυτό μετά από μένα και που τώρα είναι στην περιπέτεια και είμαι δίπλα τους και θα είμαι πάντα δίπλα τους, έχω πει ένα πράγμα, αισιοδοξία και παλεύουμε», είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Καλεσμένη στο The 2 night show επίσης, βρέθηκε και η Δανάη Παππά, η οποία αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από την σειρά 8 Λέξεις, του Ανδρέα Γεωργίου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος για τον Βασίλη Χαλακατεβάκη - Πέθανε η μητέρα του

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Δεν έχω άγχος, μια μικρή αμηχανία έχω γιατί δεν..»

Share