Αθηνά Οικονομάκου: Η εξομολόγηση για την ψυχοθεραπεία - «Είχα ψυχολογικά θέματα, που με κρατούσαν πίσω»

«Μέσα από την ψυχοθεραπεία κατάλαβα πολλά για τον εαυτό μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Η εξομολόγηση για την ψυχοθεραπεία - «Είχα ψυχολογικά θέματα, που με κρατούσαν πίσω»

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Τρίτης 26/10 και μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την κόντρα της με τον αδερφό της, αλλά και την απόφασή της να κάνει ψυχοθεραπεία. - Δείτε εδώ τι είχε δηλώσει παλιότερα.

Η ίδια ξεκίνησε λέγοντας πως: «Όταν γεννήθηκα, ο αδερφός μου δεν με ήθελε. Είπε στην μαμά μου να μην με φέρει σπίτι. Με πείραζε όλη την ώρα και επειδή ήμουν κορίτσι αντιδρούσα έντονα γιατί με αδικούσε.

Κάθε μεσημέρι αναστατώναμε ολόκληρο το σπίτι. Θυμάμαι όλα μου τα παιδικά μου χρόνια με αυτήν την συνθήκη. Ήταν ένα παιχνίδι και για τους δύο. Για το γεγονός που την έκανε να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού και να κάνει ψυχοθεραπεία, η Αθηνά Οικονομάκου εξήγησε στην Ελένη Μενεγάκη:

«Μέσα από την ψυχοθεραπεία κατάλαβα πολλά για τον εαυτό μου. Πολλοί πιστεύουν πως για να ζητήσεις βοήθεια πρέπει να έχεις κάτι πολύ σοβαρό. Εγώ δεν είχα ποτέ κάτι πολύ σοβαρό. Είχα ψυχολογικά θέματα, που με κρατούσαν πίσω. Κανείς δεν καταλαβαίνει τι σου προσφέρει η ψυχοθεραπεία.

Ο δρόμος του καθενός είναι διαφορετικός και ο καθένας έχει άλλες αντοχές, πρέπει να το θες πραγματικά. Όταν όμως το πάρεις απόφαση, τότε τελειώνει το θέμα. Δεν είχα ποτέ την ανάγκη να πάω, απλά πιέστηκα με την δουλειά, έπαθα κρίσεις άγχους και έφτασα σε ένα σημείο που δεν άντεχα άλλο.

Ένας φίλος μου μίλησε για την ψυχοθεραπεύτρια, δεν θα την άλλαζα πια με τίποτα στον κόσμο. Κάνουμε συζήτηση. Το έχω προτείνει σε πολλούς φίλους μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτό, αρκεί να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο».

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

Η επίθεση που δέχθηκε η Αθηνά Οικονομάκου στα social media

Αποδέκτρια πολλών αρνητικών σχολίων έγινε η Αθηνά Οικονομάκου πριν μερικές ώρες. Αφορμή για αυτό στάθηκε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media.

Η όμορφη ηθοποιός συγκεκριμένα, θέλησε να μοιραστεί -εκτός από αρκετά αρετουσάριστα στιγμιότυπα- και μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της στον Μυστρά. Ωστόσο το σχόλιο “λίγες μέρες πραγματικής ξεκούρασης” που έκανε ήταν αυτό που προκαλέσε αρκετές αντιδράσεις.

Πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους έσπευσαν να της “επιτεθούν”, όμως η Αθηνά Οικονομάκου τους απάντησε, με τον δικό της αφοπλιστικό τρόπο.

Απίστευτη

Απίστευτη

Απίστευτη