Σάκης Τανιμανίδης: Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό του μέλλον - «Έχω αγοράσει τα δικαιώματα για ένα show...»

«Μπορεί να αλλάξει λιγάκι την Ελλάδα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό του μέλλον - «Έχω αγοράσει τα δικαιώματα για ένα show...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (26/10) ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον και σε ένα νέο πρότζεκτ που έχει στα "σκαριά" καθώς και στις δύο κόρες του.

Οι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη

«Έχω αγοράσει τα δικαιώματα για ένα σόου που μπορεί να αλλάξει λιγάκι την Ελλάδα, για ένα σόου που είναι ό,τι πιο διαφορετικό έχετε δει μέχρι σήμερα, του Dragons’ Den», αποκάλυψε αρχικά για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα παιδιά του: «Όλη αυτή η δυσκολία ξεχνιέται αυτόματα μόλις κοιτάς τα δύο σου μωράκια».

Τέλος, σχολίασε τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια, λέγοντας: «Είναι καταδικαστέο το ιντερνετικό μπούλινγκ σε οποιονδήποτε κάνει το παραμικρό στραβοπάτημα».

Η αποκάλυψη Μπόμπα - Τανιμανίδη για την βάφτιση των διδύμων

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στη επιχείρηση του Σάκη Τανιμανίδη στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την επέτειο λειτουργίας της. Εκεί ο ίδιος μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψαν και πότε θα βαφτίσουν τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι μίλησε για την νέα του ζωή αλλά και τον ρόλο του γονέα που έχουν αναλάβει τους τελευταίους μήνες, με τους ίδιους να ανακοινώνουν μεταξύ άλλων πως το επόμενο καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί και η βάφτιση των μωρών.

«Τα βράδια για τα δίδυμα ξυπνάει η Χριστίνα. Η βάφτιση είναι το καλοκαίρι. Να ραφτείτε παιδιά, το καλοκαίρι είναι η βάφτιση» ενώ την ίδια στιγμή ο Σάκης αναφέρθηκε και στον νέο κύκλο της Φάρμας.