Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτο το δώρο που θα της κάνει ο Ματέο Παντζόπουλος για τα 52α γενέθλιά της - Τα έχει στις 29 Οκτωβρίου

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτο το δώρο που θα της κάνει ο Ματέο Παντζόπουλος για τα 52α γενέθλιά της - Τα έχει στις 29 Οκτωβρίου

Ποια θα είναι η έκπληξη του Μάκη Παντζόπουλου στη γυναίκα της ζωής του; Να σας θυμίσουμε ότι πέρυσι ο επιχειρηματίας είχε χαρίσει στην Ελένη Μενεγάκη μια τούρτα με σημειολογικό χαρακτήρα (δείτε την εδώ), που απεικόνιζε εκείνη αγρότισσα στο “Όναρ”...

Κάτι ανάλογο θα είναι και το φετινό της δώρο ή μήπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό, όπως ψιθυρίζουν κάποιες γλώσσες, που θα γίνει σε ανύποπτο χρόνο; “Ό,τι και να γίνει θα γίνει με πολλή αγάπη”, λένε όσοι ξέρουν καλά τον Μάκη και τις εκπλήξεις που του αρέσει να κάνει σε όσους αγαπά... Σε λίγες μέρες η παρουσιάστρια κλείνει τα 52 και το βέβαιο είναι ότι βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η Ελένη την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου γιορτάζει τα γενέθλιά της ακόμα μία χρονιά στην τηλεόραση και φυσικά οι εκπλήξεις στο πλατό της εκπομπής από τους στενούς της συνεργάτες αλλά και από τους δικούς της ανθρώπους θα είναι πολλές.

Ο Οκτώβριος για την οικογένειά της είναι ένας μήνας χαράς και γενεθλίων συνεχόμενων, που θέλουν να τα γιορτάζουν όλοι μαζί και να χαίρονται με την καρδιά τους. Την τρελή αδυναμία που έχει ο ένας για τον άλλον φυσικά την ξέρουν όλοι. Η Ελένη τρελαίνεται για τον αδελφό της και εκείνος επίσης.

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, που είχε γενέθλια την περασμένη Κυριακή και έκλεισε τα 35 του χρόνια, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει προγραμματίσει να γιορτάσει μαζί με την αδελφή του και να σβήσουν τα κεράκια τους παρέα, ενώ πέρυσι την περίοδο της καραντίνας έβαλαν στο “παιχνίδι” τους και τον Άγγελο Λάτσιο, που, αν και έχει τα δικά του γενέθλια τέλη Νοέμβρη, έσβησε την τούρτα του μαζί τους...

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1.5 ευρώ

Το δώρο χιλιάδων ευρώ που έκανε η Ελένη Μενεγάκη για τα 19α γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου

Είναι η μεγάλη της αδυναμία. Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, σε ένα μήνα από τώρα και συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου θα γίνει 19 ετών.

Η ζωή του απασχολεί αρκετά πλέον αφού και ο ίδιος είναι πιο... απελευθερωμένος και μοιράζεται αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά του μέσω των αναρτήσεών του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram. Άρα είναι λογικό ο κόσμος να θέλει να μαθαίνει όσα περισσότερα μπορεί για εκείνον.

Σπίτι έχει - δείτε φωτογραφίες - κοπέλα έχει (δείτε εδώ ποια είναι)τι του λείπει; Πριν ένα χρόνο που ο Άγγελος τελείωσε το λύκειο η Ελένη Μενεγάκη για να τον ευχαριστήσει - επιβραβεύσει - όπως σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ του έκανε δώρο κάτι που είχε σχέση με την τεχνολογία (μάλλον iphone). Φέτος, όμως, στα πλάνα της είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr η Ελένη Μενεγάκη έχει μπει στην διαδικασία εύρεσης αυτοκινήτου.

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος δώρο γενεθλίων αυτοκίνητο

Όπως μαθαίνουμε ψάχνει να πάρει στον γιο της ένα καλό αυτοκίνητο, για να μπορεί να μετακινείται εκείνος και οι φίλοι του με μεγαλύτερη άνεση. Φυσικά δεν έχει στο μυαλό της κάτι σαν το δικό της τζιπ (δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό).

Σίγουρα ψάχνει να βρει κάτι πιο μικρό και διακριτικό. Ακόμα δεν έχει εντοπίσει αυτό που ψάχνει αλλά έχει έναν ολόκληρο μήνα μπροστά της για να το βρει...