Χαμογελάει ξανά ο Λάκης Λαζόπουλος - Με κούκλα μελαχρινή στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμογελάει ξανά ο Λάκης Λαζόπουλος - Με κούκλα μελαχρινή στα μπουζούκια

Δεν είναι από εκείνους που αγαπούν ιδιαίτερα τις κοσμικές εξόδους - και μάλιστα στα μπουζούκια -, προτιμά τα πιο ήσυχα στέκια για φαγητό ή τις θεατρικές πρεμιέρες για να περάσει τα βράδια του. Πάνε πολλά χρόνια από τότε που ο Λάκης Λαζόπουλος συνήθιζε να κάνει νυχτερινές αποδράσεις σε κάποιο μαγαζί - πιο πολύ πήγαινε στον κουμπάρο του Γιώργο Τσαλίκη στο “Romeo”.

Έτσι, λοιπόν, πολλοί ήταν εκείνοι -κυρίως οι εργαζόμενοι- που είχαν να τον δουν πολλά χρόνια και φυσικά εξεπλάγησαν την περασμένη Παρασκευή αντικρίζοντάς τον να περνά την είσοδο της “Fantasia” όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη του έξοδος μετά από την περιπέτεια της υγείας του με την θρόμβωση στο πόδι του, που είχε το περασμένο καλοκαίρι, η οποία του κόστισε -μετά από δική του απόφαση- την ακύρωση της περιοδείας του με την παράσταση “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη”.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Μάλιστα λίγο αργότερα από αυτό δήλωσε και την αποχώρησή του για προσωπικούς λόγους από την παράσταση “Προδοσία” με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου. Απομονωμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Πάρο, όπου ουσιαστικά είναι το καταφύγιό του, ο Λάκης Λαζόπουλος μπορεί να ακολουθεί πλέον έναν νέο τρόπο ζωής, αποφάσισε όμως να τον αλλάξει έστω και για ένα βράδυ.

Εκείνος κάθισε στις πίσω θέσεις του νυχτερινού μαγαζιού μαζί με την παρέα του και παρακολούθησε ευδιάθετος το πρόγραμμα. Στις αποκλειστικές, μάλιστα, φωτογραφίες του YOU φαίνεται ότι περνούσε αρκετά καλά με τη συντροφιά του, συνομιλώντας περισσότερο με τη μελαχρινή εντυπωσιακή κοπέλα –αγνώστων λοιπών στοιχείων- που βρισκόταν δίπλα του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος με αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του

Λάκης Λαζόπουλος

Λάκης Λαζόπουλος περιοδικο you

Τι καινούργιο ετοιμάζει στην τηλεόραση...

Ένας τόσο δραστήριος άνθρωπος και μια τόσο ανήσυχη προσωπικότητα όπως είναι ο Λάκης Λαζόπουλος μπορεί να πήρε τον χρόνο του και τις μικρές ανάσες του για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει, σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα έμπαινε στην άκρη και δεν θα αποτραβιόταν από τις τονωτικές ενέσεις δημιουργίας που του δίνουν τα κείμενα, η σκηνή, το θέατρο, η τηλεόραση. Έτσι μπορεί να κρατά κρυμμένα τα χαρτιά του για την ώρα και να μην αποκαλύπτει τις επόμενες κινήσεις του, το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ετοιμάζει μια καινούργια τηλεοπτική πρόταση και ένα comeback επιτυχημένο που θα συζητηθεί.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1.5 ευρώ