Βασίλης Παρωτίδης: Η πρώτη ανάρτησή του όλο νόημα μετά από την οικειοθελής αποχώρηση από το GNTM

Η φωτογραφία στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βασίλης Παρωτίδης: Η πρώτη ανάρτησή του όλο νόημα μετά από την οικειοθελής αποχώρηση από το GNTM

Το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, οι εξελίξεις φαίνεται πως ήταν άκρως καταιγιστικές καθώς μεταξύ άλλων προέκυψε μια αποχώρηση την οποία δεν περίμενε κανείς καθώς ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Βασίλης Παρωτίδης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι μόδας, αφού τον τελευταίο καιρό ένιωθε πιεσμένος στο σπίτι. Λίγη ώρα μετά την προβολή του επεισοδίου, ο Βασίλης Παρωτίδης που σπουδάζει ψυχολογία έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια πολύ δυνατή εμπειρία με έντονα συναισθήματα φτάνει μέχρι εδώ για εμένα. Τα έζησα όλα στο φουλ !Ενθουσιασμό, χαρές, επιτυχίες, λύπες, πίεση, άγχος κι αλλά πολλά που δεν τα χωράει ένα ποστ ή ένα στορυ.

Είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που γνώρισα εκεί, για αυτούς που με στήριξαν σε όλη την πορεία και με στηρίζουν ακόμα. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε οοολο αυτό το πρότζεκτ με την αγάπη τους κι την αμερόληπτη πίστη τους σε εμένα since day one, ακόμα και σε στιγμές που ούτε ο ίδιος δεν πίστευα στον εαυτό μου.

Και φυσικά ένα θερμό ευχαριστώ στην παραγωγή του Gntm που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία, στον coach (@yiorgoskaravas_official ) και στους κριτές (@genevievevv @ismini_mini @angelosbratis @skoulos ) για την βοήθεια κι τις συμβουλές που μου παρείχαν!

Τέλος, όλοι εσείς που με στηρίζετε και με καταλαβαίνετε να ξέρετε πως εκτιμω απεριόριστα όλη αυτή την υποστήριξη και είμαι υπερβολικά χαρούμενος για όλα τα όμορφα μηνύματα που μου στέλνετε. Δεν θα πω αλλά εδώ. Η ψυχική μας υγεία είναι πάνω απ όλα, αυτό είναι αυτονόητο! Δεν τελείωσε τιποτα τώρα. Τα καλύτερα έρχονται και είναι ποοολλαα. We just started! Stay positive».

Η ανάρτηση του Βασίλη Παρωτίδη

Εκτός GNTM 4 ακόμη ένα φαβορί

Η φετινή σεζόν του GNTM 4 έχει αποδείξει πως είναι γεμάτη ανατροπές. Τα φαβορί έχουν αρχίσει να αποχωρούν ένα ένα και οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι έχουν αλλάξει. Επιπλέον, ο ανταγωνισμός γίνεται κάθε χρόνο μεγαλύτερος και έτσι οι δοκιμασίες είναι εξαιρετικά απαιτητικές.

Μετά λοιπόν την οικειοθελή αποχώρηση της Μελίνας (δείτε εδώ γιατί έφυγε), μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media έκανε γνωστό πως πλέον βρίσκεται εκτός σπιτιού ένα ακόμα μοντέλο που αποτελούσε ένα από τα φαβορί του ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Ναπολέων Μήτση, τον παίκτη που είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή στην οντισιόν του. Μάλιστα τότε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου του είχε ζητήσει να φύγει μαζί της για το Λος Άντζελες.

Στα προηγούμενα επεισόδια μάλιστα, ο Ναπολέων ήταν αυτός που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και είχε την ευκαιρία να μοιράσει ντισαβαντάζ στους συμπαίκτες του.

Προς το παρόν βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ναπολέων αποχώρησε λόγω κακής απόδοσης σε φωτογράφιση ή αν επέλεξε κι αυτός να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

GNTM 4 Ναπλέων Μήτσης