Δανάη Μπάρκα: "Σήμερα ήταν μια από αυτές τις «όχι και τόσο καλές μέρες»" - Η ανησυχητική ανάρτησή της

"Οκ, είναι μέσα στην ζωή κι αυτά..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δανάη Μπάρκα:

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (27/10) η Δανάη Μπάρκα. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ότι δεν περνάει μια καλή ημέρα, λίγο μετά την έκπληξη που δέχτηκε.

Η ανάρτηση της Δανάη Μπάρκα

«*όχι και τόσο καλή μέρα*. Σήμερα ήταν μια από αυτές τις «όχι και τόσο καλές μέρες». Από αυτές που σκέφτεσαι τα πάντα επί 100, που ενώ δουλεύεις όλη μέρα είσαι χαμένος, που σε πιάνουν φόβοι, ανασφάλειες, αναζητήσεις, αναρωτήσεις, υπαρξιακά… που αντί να χαίρεσαι το κάθε λεπτό και να είσαι ευγνώμων με ό,τι έχεις, σκέφτεσαι τα χειρότερα ή αναλύεις τα αρνητικά αντί των θετικών. Οκ, είναι μέσα στην ζωή κι αυτά και είναι ευπρόσδεκτα.Όταν λοιπόν εμένα μου συμβαίνει το παραπάνω, συνήθως ρυθμίζω το μυαλό μου να θυμηθεί τι με κάνει χαρούμενη. Ψάχνω φωτογραφίες, παίρνω ανθρώπους που με χαροποιούν τηλέφωνο, γελάω, κλαίω… κάνω ό,τι μπορώ για να νιώσω ανάλαφρη και να συνεχίσω.

Η θάλασσα είναι ένας προορισμός που πάντα με βρίσκει χαμογελαστή, χαρούμενη και ξέγνοιαστη. Αν λοιπόν δεν μπορώ λόγω δουλειάς να πάω, ψάχνω τις φωτογραφίες μου, θυμάμαι ποσό ευτυχισμένη ήμουν την δεδομένη στιγμή, παίρνω μια βαθιά ανάσα, χαμογελάω και προχωράω… κι ως δια μαγείας, λειτουργεί. Μην τα φοβόμαστε τα σκοτάδια… από αυτά γεννιέται το φως.

Ας τα ζούμε, ας τα μοιραζόμαστε με όσους αισθανόμαστε άνετα, κι ας ρίχνουμε κι ένα δάκρυ παραπάνω για την λύτρωση. Όσο έχουμε ο ένας τον άλλον, όλα θα λύνονται πιο αναίμακτα».

Έγινε νονά η Δανάη Μπάρκα

Στιγμές ευτυχίας έζησε η Δανάη Μπάρκα, καθώς έγινε νονά μιας πανέμορφης μπέμπας! Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την βάφτιση με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή στον φακό.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10/10 στις Κιτριές Μεσσηνιακής Μάνης και η μικρή πήρε το όνομα Μαριάνθη-Θαλασσινή.

«Και το όνομα αυτής: Μαριάνθη-Θαλασσινή (Και χωρίς κλάμα παρακαλω). Σ’αγαπω, σ ευχαριστώ για τις σημερινές αγκαλιές και για τον καινούριο ρόλο που μου έδωσες . Όλα τα άνθη κι όλες οι θάλασσες να σε προστατεύουν, να σε χρωματίζουν, να σε αγκαλιάζουν με αγάπη και φως -άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έβρεχε όλο το πρωί και για τις ώρες της βάφτισης σου έβγαλε ήλιο.

Ευχαριστούμε για τις ευχές -θα σας πω όόλεεες τις λεπτομέρειες για την βάφτιση γιατί ανακάλυψα τους καλύτερους «διοργανωτές» για μαγικες στιγμές @giannisgaitanaros @nikodimi ευχαριστώ γι αυτή την χαρά κουμπαράκια μου», έγραψε σε ανάρτηση της η Δανάη Μπάρκα μετά την άσχημη είδηση που βγήκε.