Ευαγγελία Συριοπούλου: Η άκρως τρυφερή φωτογραφία στο Instagram - Με φουσκωμένη κοιλιά πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί

"Βροχή" τα σχόλια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευαγγελία Συριοπούλου: Η άκρως τρυφερή φωτογραφία στο Instagram - Με φουσκωμένη κοιλιά πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί

Η Ευαγγελία Συριοπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πλέον μετρά αντίστροφα αφού σε λίγες ημέρες από τώρα η γνωστή ηθοποιός αναμένεται να γίνει για πρώτη φορά μητέρα καθώς θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Τόσο η Ευαγγελία Συριοπούλου όσο και ο σύντροφός της Στράτος Πατσατζής περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές (Δείτε εδώ τρυφερή φωτογραφία της). Έτσι, αυτή τη φορά θέλησε να ποστάρει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία από τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπου φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η ανάρτηση της Ευαγγελίας Συριοπούλου

Με φουσκωμένη κοιλίτσα στους δρόμους της Αθήνας η ηθοποιός - Αποκλειστικές φωτογραφίες μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη

Μία από τις ωραιότερες στιγμές στην κοινή πορεία ενός ζευγαριού ετοιμάζονται να ζήσουν η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο σύντροφός της, Στράτος Πατσατζής. Η ηθοποιός, που πέρυσι πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου», όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ είναι έγκυος και διανύει τον 8ο μήνα και μαζί με τα ευχάριστα ήρθαν μερικές... λιγουρίτσες, με τον φακό τού YOU να τη συναντά για φαγητό και περπάτημα στο κέντρο, παρά τον μουντό καιρό.

«Έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη, μόνο που πεινάω (δείτε εδώ πόσα κιλά έχει πάρει)», λέει η ηθοποιός, που πρόσφατα υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της, και οικονομολόγο στο επάγγελμα, μετά από 11 χρόνια σχέσης. Μια σχέση που ξεκίνησε από κοινές τους διακοπές στις Σπέτσες και «έδεσε» πολύ γρήγορα. «Με τον σύντροφό μου ζούμε σαν παντρεμένοι από την πρώτη στιγμή. Κατάλαβα κατευθείαν ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής μου», δήλωνε η Ευαγγελία Συριοπούλου για εκείνον. Αυτή η γαλήνη στα προσωπικά της συνοδεύεται πλέον από τον ερχομό ενός μωρού, με την ίδια, πάντως, να μην έχει αποκαλύψει ακόμα το φύλο του.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη - Φωτογραφίες: Papadakis Press

Ευαγγελία Συριοπούλου έγκυος

Ευαγγελία Συριοπούλου περιοδικό YOUΕυαγγελία Συριοπούλου σύντροφος και Θοδωρής Αθερίδης