The Bachelor - Εριέττα: «Τα φετινά κορίτσια προσπαθούν να με μιμηθούν»

«Ήμουν ερωτευμένη με τον Βασιλάκο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor - Εριέττα: «Τα φετινά κορίτσια προσπαθούν να με μιμηθούν»

Μία από τις πιο γκράντε προσωπικότητες του πρώτου κύκλου, του The Bachelor, ήταν η Εριέττα Παπαγιώτη. Μπορεί να μην κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου αλλά χωρίς αμφιβολία έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Εριέττα το πρωί της Παρασκευής (29/10) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του ριάλιτι, ξεκαθαρίζοντας πως τα φετινά κορίτσια προσπαθούν να την αντιγράψουν.

Οι δηλώσεις της Εριέττας για το The Bachelor 2

«Έπαθα σοκ όταν βγήκα από το παιχνίδι με όλον αυτόν τον κόσμο και την αγάπη που δέχτηκα. Μου έλεγαν “που είναι η βασιλική κόμπρα;”.

Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον νέο σύντροφό μου. Ο Αλέξης Παππάς είναι ωραίος άντρας αλλά εγώ ήμουν ερωτευμένη με τον Βασιλάκο. Μιλάω μαζί του, όποια κοπέλα δεν μιλάει είναι χαζή.

Οι φετινές κοπέλες πολλές προσπαθούν να πατήσουν στις παλιές. Προσπαθούν να μιμηθούν εμένα», είπε χαρακτηριστικά η Εριέττα.

Η παίκτρια του The Bachelor 1 που μπαίνει στο παιχνίδι για τα μάτια του Παππά

Μπορεί τα γυρίσματα του The Bachelor 2 να έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο και ο Αλέξης Παππάς να έχει ήδη επιλέξει την εκλεκτή της καρδιάς του (δείτε εδώ ποια είναι), ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό έχει ακόμα να δει πολλά από το ριάλιτι του έρωτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, στα επόμενα επεισόδια, πρόκειται να μπει στο παιχνίδι μία παίκτρια του περσινού κύκλου, με σκοπό να τα κάνει όλα άνω κάτω.

O λόγος φυσικά για την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του The Bachelor 1, την Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία έφτασε ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό αλλά δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η Αντζελίνα, θα κάνει μία guest εμφάνιση στο παιχνίδι προκειμένου να ανακατέψει λίγο την τράπουλα και να ξεσηκώσει τα κορίτσια.

The Bachelor Αντζελίνα