«Έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή του ο Βασίλης Παρωτίδης του GNTM 4 - «Από το παιχνίδι έφυγα γιατί...»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την οικειοθελή αποχώρηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή του ο Βασίλης Παρωτίδης του GNTM 4 - «Από το παιχνίδι έφυγα γιατί...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast At Star βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/10) ο Βασίλης Παρωτίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το GNTM 4, μία απόφαση που έφερε πολλές αντιδράσεις στο παιχνίδι.

Ο Βασίλης αποχώρησε την περίοδο κατά την οποία είχαν διακοπεί τα γυρίσματα μετά την μετακίνηση των παικτών από το σπίτι λόγω της πυρκαγιάς στην Αττική.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Παρωτίδη για την αποχώρησή του από το GNTM 4

«Δεν νιώθω ότι τα παράτησα, για μένα ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του όρια, τα δικά του θέλω και τους δικούς του στόχους. Όταν βρει ότι μεταξύ αυτών έχει βρει μια ισορροπία και έχει φτάσει σε ένα σημείο που τον ικανοποιεί αλλά βλέπει ότι δυσκολεύεται, δεν αντέχει άλλα. Είναι το πόσο το θες και πόσο μπορεί να το θες.

Είδα κάποια στιγμή ότι δυσκολευόμουν πολύ και γενικά δεν ήθελα να φτάσω στα όριά μου, είπα θα το πάω μέχρι ενός σημείου, έτσι κι αλλιώς, εγώ είμαι άνθρωπος που κάνω πράγματα για τις εμπειρίες και είπα πως θα το ζήσω, και θα πάω μέχρι όπου με πάει μόνο του. Ήταν θέμα αντοχών.

Είχα πει πίσω από τις κάμερες ότι θέλω να φύγω, υπήρξαν στιγμές που ο καθένας έφτανε στα όρια του. Πάρα πολλά πρόσωπα έφτασαν ως εκεί…», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παρωτίδης.

Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Παρωτίδη μετά την αποχώρησή του από το GNTM 4

O 19χρονος Βασίλης Παρωτίδης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι μόδας, αφού τον τελευταίο καιρό ένιωθε πιεσμένος στο σπίτι. Λίγη ώρα μετά την προβολή του επεισοδίου, ο Βασίλης Παρωτίδης που σπουδάζει ψυχολογία έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια πολύ δυνατή εμπειρία με έντονα συναισθήματα φτάνει μέχρι εδώ για εμένα. Τα έζησα όλα στο φουλ !Ενθουσιασμό, χαρές, επιτυχίες, λύπες, πίεση, άγχος κι αλλά πολλά που δεν τα χωράει ένα ποστ ή ένα στορυ.

Είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που γνώρισα εκεί, για αυτούς που με στήριξαν σε όλη την πορεία και με στηρίζουν ακόμα. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε οοολο αυτό το πρότζεκτ με την αγάπη τους κι την αμερόληπτη πίστη τους σε εμένα since day one, ακόμα και σε στιγμές που ούτε ο ίδιος δεν πίστευα στον εαυτό μου.

Και φυσικά ένα θερμό ευχαριστώ στην παραγωγή του Gntm που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία, στον coach (@yiorgoskaravas_official ) και στους κριτές (@genevievevv @ismini_mini @angelosbratis @skoulos ) για την βοήθεια κι τις συμβουλές που μου παρείχαν!

Τέλος, όλοι εσείς που με στηρίζετε και με καταλαβαίνετε να ξέρετε πως εκτιμω απεριόριστα όλη αυτή την υποστήριξη και είμαι υπερβολικά χαρούμενος για όλα τα όμορφα μηνύματα που μου στέλνετε. Δεν θα πω αλλά εδώ. Η ψυχική μας υγεία είναι πάνω απ όλα, αυτό είναι αυτονόητο! Δεν τελείωσε τιποτα τώρα. Τα καλύτερα έρχονται και είναι ποοολλαα. We just started! Stay positive».