Καλό Μεσημεράκι: Η πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Ξετρελάθηκε ο Νίκος Μουτσινάς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Η πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά στην έναρξη της σημερινής (29/10) εκπομπής του, μιας και εμφανίστηκε όλο το καστ της παράστασης "Hair". Ανάμεσά τους φυσικά και η Μαίρη Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή που πρωταγωνιστούν.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη κοινή τηλεοπτική εμφάνιση του ζευγαριού μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους. Το ζευγάρι επισκέφθηκε την εκπομπή προκειμένου να μιλήσει για την παράσταση, στην οποία μάλιστα δίνουν και ένα καυτό φιλί.

Ο Νίκος Μουτσινάς χάρηκε πολύ που τους είδε, καθώς είναι και πολύ καλός φίλος με την Μαίρη Συνατσάκη.

Η εμφάνιση της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατρή στο Καλό Μεσημεράκι

"Δεν με αφορά, το θεωρώ απαρχαιωμένο" - Απασφάλισε η Μαίρη Συνατσάκη για την σχέση της με τον Ίαν Στρατή

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Τετάρτης (20/10) η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε φυσικά στην σχέση της με τον Ίαν Στρατή, την οποία και αποκάλυψε πριν μερικές μέρες με μια τρυφερή φωτογραφία τους στα social media.

Η ίδια λοιπόν μίλησε τόσο για την συγκατοίκησή της με τον αγαπημένο της όσο και για μερικά σχόλια που ακούγονται για την διαφορά ηλικίας τους.

«Δεν νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στη ζωή και στο θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι και θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα για να μη χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς. Μέσα στον κορονοϊό άρχισα να ασχολούμαι με τη μαγειρική. Ο Ίαν μαγειρεύει, όλα καλά τα κάνει αυτό το παιδί.

Αν κάποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαφορά ηλικίας, ας κάνει. Δεν με αφορά, το θεωρώ απαρχαιωμένο. Είμαστε στο ίδιο σπίτι με τα τρία γατιά, είμαστε όλοι μαζί».