«Εύχομαι να μάθουμε και για άλλες περιπτώσεις» - "Κόλαφος" ο Στράτος Τζώρτζογλου στο After Dark

«Άνθρωποι με κύρος, εξουσία και δύναμη να εκβιάζουν καταστάσεις»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Εύχομαι να μάθουμε και για άλλες περιπτώσεις» -

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/10) ο Στράτος Τζώρτζογλου μαζί με τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στο θέμα των κακοποιήσεων στον χώρο του θεάτρου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έχει παραδεχθεί πολλές φορές πως και ο ίδιος έχει δεχθεί παρενόχληση, ενώ στη χθεσινή συνέντευξή του εξήγησε με ποιον τρόπο εκμεταλλεύονται όσοι έχουν εξουσία τους ηθοποιούς που έχουν ανάγκη στο θέατρο.

Οι δηλώσεις του Στράτου Τζώρτζογλου στο After Dark

«Είναι τόσο ψέμα να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και να πούμε ότι δεν έχουμε ακούσει, γιατί εγώ ακούω από όταν ήμουν μικρό παιδί. Άνθρωποι κοινοί που δούλευαν καθαρίστριες, φίλες της μάνας μου, η ίδια μου η μάνα, συμμαθήτριες μου στο σχολείο. Άνθρωποι με κύρος, εξουσία και δύναμη να εκβιάζουν καταστάσεις.

Εμένα μου συνέβη και στα 21 με το που έγινα διάσημος με την «Φανέλα με το νούμερο 9″. Υπάρχουν πάντα αυτές οι προκλήσεις, πολλές φορές είναι μια κατάσταση που μπορεί να σε φτάσει σε απόγνωση γιατί ξέρεις ότι με ένα τηλέφωνο ο άλλος μπορεί να σου κλείσει όλες τις πόρτες για αυτό που αγαπάς περισσότερο και που έχεις γεννηθεί.

Είχα ένα σπιτάκι στη Σέριφο το οποίο το πουλούσα κάθε τρεις και λίγο για να κάνω μια παραγωγή και δεν σκεφτόμουν να κερδίσω λεφτά. Στον σταυρό που σου κάνω. Πολλές οικονομικές δυσκολίες, πολλή πίκρα, πολύς πόνος γιατί δεν μπορούσα να ενδώσω. Και λέω «αν ενδώσεις, θα χάσεις ότι πιο πολύτιμο έχεις». Την ψυχή σου, την ελευθερία σου.

Ποιος ο λόγος τότε να παραμείνεις σε αυτή την δουλειά, κατεστραμμένος και ανάπηρος. Στη ζωή πρέπει να ποιείς ήθος, στη σκηνή πρέπει να ποιείς ήθος συν λόγο συν πάθος. Να είσαι δηλαδή μια πολύ ολοκληρωμένη προσωπικότητα και οι περισσότεροι έχουν ήδη κάνει εκπτώσεις και ανεβαίνουν μισοί πάνω στη σκηνή.

Υπάρχει ένα κλίμα αυτής της κακοποίησης και ελπίζω τα δικαστήρια να βρουν την αλήθεια για τους όποιους ενόχους και νομίζω ότι αυτή είναι η άκρη του παγόβουνου. Δεν βλέπουμε πραγματικά όλο το μέγεθος. Πόση σαπίλα υπάρχει κάτω από όλο αυτό. Εύχομαι να μάθουμε και για άλλες περιπτώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Θα διεκδικώ τις αρχές μου μέχρι να ξεψυχήσω»

O Στράτος Τζώρτζογλου άνοιξε την καρδιά του και προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση, λίγο μετά τον τελικό της Φάρμας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι περιπέτειας, δημοσίευσε μια υποβρύχια φωτογραφία καθ θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα του από την εμπειρία που απέκτησε.

«Είχα πει και στο Σάκη τον Τανιμανιδης @sakiswp σχετικά με το πως θα αντιμετωπίσω ψυχικά και συναισθηματικά το ενδεχόμενο της αποχώρησης μου από τη ΦΑΡΜΑ και μου λέει «μπορεί να φύγεις στο επόμενο»και του λέω η κατάσταση είναι «win win» είτε μείνω, είτε φύγω εγώ νικητής είμαι !

Μπήκα με καρδιά και έφυγα με καρδιά, δεν έχασα την καρδιά μου, δεν έχασα το μυαλό μου, δεν έχασα τις αρχές μου και τις διεκδίκησα μέχρι τελευταία στιγμή και θα τις διεκδικώ μέχρι να ξεψυχήσω και ίσως μετά, αφού ξεψυχησω και φύγει η ψυχή μου, θα το διεκδικώ και εκεί που θα πάω».