Κατερίνα Στικούδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή της στο J2US και τα σχόλια που γράφτηκαν

«Πιστεύω στη γυναικεία αλληλεγγύη...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή της στο J2US και τα σχόλια που γράφτηκαν

Η Κατερίνα Στικούδη γέννησε πριν δύο εβδομάδες και χθες (30/10) εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ στο πόστο της στο live του J2US. Παρόλο που ήταν πολλοί αυτοί που έσπευσαν να κρίνουν με αρνητικό τρόπο την εμφάνισή της και την απόφασή να επιστρέψει τόσο σύντομα στη δουλειά, η ίδια απάντησε με ένα πολύ θετικό μήνυμα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια απάντησε με ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε όλους όσους προσπάθησαν να την κακολογήσουν, ξεκαθαρίζοντας πως έχει μάθει να αγαπά και να στηρίζει τις γυναίκες από την ίδια τη μητέρα της. Πρόκειται για ένα μήνυμα που πρέπει να λάβουν υπόψιν όλες οι γυναίκες που προσπαθούν να μειώσουν κάποιες άλλες για τις επιλογές τους.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη για την επιστροφή της στο J2US

«Χτες συνάντησα πάλι αυτή την παρέα! Πέρασα υπέροχα. Κι εσείς για ακόμη μια φορά με συγκινήσατε με τα μηνύματα σας σε μια τόσο μοναδική περίοδο της ζωής μου! Πιστεύω στη γυναικεία αλληλεγγύη , πιστεύω στην αγάπη μεταξύ γυναικών και αυτό γιατί πήρα πολύ αγάπη από μια γυναίκα, τη μητέρα μου τη Ντινα που είναι πλέον μια υπέροχη γιαγιά», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη στην ανάρτησή της.

Το «ευχαριστώ» της Κατερίνας Στικούδη στην Κατερίνα Καινούργιου

Στο χθεσινό (30/10) live του «J2US» επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη, λίγες μόνο ημέρες μετά την γέννηση του γιου της. Η όμορφη τραγουδίστρια μάλιστα εξέπληξε τους κριτές με την απίστευτη σιλουέτα της.

Κατά την διάρκεια του σόου, η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να πάρει τον λόγο και να ευχαριστήσει την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία την αντικατέστησε όσο εκείνη έλειπε λόγω του τοκετού.

«Θέλω να την ευχαριστήσω πραγματικά γιατί ήταν εξαιρετική δεν έχει ανάγκη από επιβεβαίωση η Κατερίνα, έχει αποδείξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια την αξία της και αυτό φαίνεται στην διάρκεια.

Εκεί δείχνει κάποιος, τι πραγματικά είναι. Η μία Κατερίνα βοηθάει την άλλη, γενικότερα αυτό είναι το δικό μου το μότο ότι πρέπει μια γυναίκα να στηρίζει την άλλη και όχι να αρχίζουμε τα περίεργα».