Ολόκληρος άντρας ο γιος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Τα απολαυστικά βίντεο στα social media

Μιμείται τον μπαμπά του και είναι όλα τα λεφτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ολόκληρος άντρας ο γιος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Τα απολαυστικά βίντεο στα social media

Μπορεί να είναι μόλις 5,5 χρονών, ωστόσο ο μικρότερος γιος της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά, Απόλλωνας Ρουβάς έχει γίνει ολόκληρος άντρας.

Ο μικρούλης φαίνεται πως έχει αποφασίσει κιόλας να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του από τον οποίο μάλιστα έχει κληρονομήσει και το ταλέντο στα χορευτικά! Συγκεκριμένα, η όμορφη οικογένεια επισκέφθηκε σήμερα 31/10 ένα γνωστό πάρκο ψυχαγωγίας για να απολαύσουν το Halloween.

Η Κάτια Ζυγούλη -που επιστρέφει με νέα εκπομπή- απαθανάτισε μάλιστα τις όμορφες αυτές στιγμές ενώ δημοσίευσε στα social media και ένα βίντεο στο οποίο ο μικρούλης δηλώνει πως είναι ο Σάκης Ρουβάς, με τον τραγουδιστή να τον ρωτάει «άμα είσαι εσύ ο Σάκης Ρουβάς, εγώ ποιος είμαι;» και εκείνος να απαντά «Ο Απόλλωνας».

Ο γιος του Σάκης Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Για να το ζηλεύεις το σπίτι τους - Με τεράστιο πράσινο κήπο και πισίνα

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς εδώ και πολλά χρόνια ζουν έναν όμορφο έρωτα. Έχουν χτίσει μια όμορφη οικογένεια την οποία ωστόσο, κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που στα προφίλ τους στο Instagram μοιράζονται φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους.

Μάλιστα, έχουμε δει από δημοσιεύσεις τους και φωτογραφίες από το σπίτι τους. Τόσο από τον εσωτερικό, όσο και από τον εξωτερικό χώρο.

Ο εσωτερικός του χώρος είναι πολύ φωτεινός σε ροζ σομόν χρώμα, ενώ διαθέτει δυο ορόφους. Το σαλόνι τους έχει τεράστιο τζάκι, αλλά και μια μεγάλη βιβλιοθήκη. Τις εντυπώσεις ωστόσο "κλέβει" η κουζίνα η οποία είναι τεράστια και μοιάζει σαν αυτές στα πλούσια αρχοντικά.

Το οικόπεδο διαθέτει κήπο με πολλά λουλούδια και γκαζόν, κοτέτσι, μποστάνι, θερμοκήπιο, πισίνα, αλλά και γυμναστήριο. Με λίγα λόγια το σπίτι τους μοιάζε πιο πολύ με εξοχικό, δηλαδή είναι τελείως διαφορετικό με αυτό της Βίκυς Καγιά.