Νέα αρχή για Μενεγάκη - Παντζόπουλο! Πριν τα Χριστούγεννα αποφάσισαν να...

Η ευτυχία τους δεν κρύβεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα αρχή για Μενεγάκη - Παντζόπουλο! Πριν τα Χριστούγεννα αποφάσισαν να...

Η Ελένη Μενεγάκη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Η όμορφη παρουσιάστρια πέρυσι που ήταν ελεύθερη υποχρεώσεων και είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή της, ασχολούταν με εκκρεμότητες που είχε αφήσει εδώ και καιρό.

Όπως ήταν η απόκτηση ενός σπιτιού όπως ακριβώς τα ονειρευόταν. Δεν έκρυψε ποτέ την πρόθεσή της να επενδύσει σε ακίνητα και προσφάτως κατέκτησε το στόχο της.

Το νέο σπίτι Παντζόπουλου - Μενεγάκη

Αγόρασε ένα οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά το οποίο είναι πράγματι χάρμα οφθαλμών. Πρόκειται για μία πολύ μοντέρνα κατοικία που εκτείνεται σε 300 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες και πιο ήσυχες γειτονιές των βορείων προαστίων.

Το οροφοδιαμέρισμα είναι πλέον έτοιμο και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει πολλές φορές την παρουσιάστρια με το σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο κατά το πρόσφατο παρελθόν να το επισκέπτονται για να διευθετήσουν κάποιες λεπτομέρειες στους χώρους και τη διακόσμηση γενικά (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Και πλέον ήρθε η ώρα της μετακόμισης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους ετοιμάζονται μαζί με τα τρία κορίτσια Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα να εγκατασταθούν άμεσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι σκοπεύει να έχει ολοκληρώσει την όλη αυτή διαδικασία πριν τα Χριστούγεννα και να εγκαταλείψει το σπίτι στα Μελίσσια πριν τις γιορτές καθώς θέλουν και οι δύο να αφιερώσουν τις γιορτινές τους μέρες για την προσωπική τους ξεκούραση και αναψυχή, κάνοντας το παραδοσιακό ταξίδι τους, όπως κάθε χρόνο σε μαγευτικό προορισμό (δείτε εδώ λεπτομέρειες). Συνήθως είναι εκτός Ελλάδας, εκτός από πέρυσι που λόγω πανδημίας δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν.

Δεν το γνώριζε κανείς - Τα δυο διαμερίσματα τεραστίων διαστάσεων που νοικιάζει η Μενεγάκη

Η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη είναι αμύθητη (δείτε την αναλυτικά εδώ). Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πλουσιότερες γυναίκες της εγχώριας showbiz.

Πέρα από τα ακίνητα που ήδη γνωρίζουμε και το ρευστό που έχει στους τραπεζικούς λογαριασμούς της, η παρουσιάστρια διαθέτει και δυο σπίτι, τα οποία τα έχει στο ενοίκιο και... υπάρχουν κι από εκεί έσοδα!

Προτού μετακομίσουν στα Μελίσσια ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη έμεναν σε μια μεζονέτα στην Κηφισιά.

Αυτή, σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, κοστίζει τουλάχιστον 600.000 ευρώ. Διαθέτει δύο επίπεδα: στο πρώτο είναι το καθιστικό, η κουζίνα και ένα WC, ενώ στο δεύτερο είναι οι κρεβατοκάμαρες και το master bedroom.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι αυτό είναι γραμμένο στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη, η οποία όταν μετακόμισε στα Μελίσσια το νοίκιασε.

Μενεγάκη σπίτι

Ένα από τα πρώτα σπίτια στα οποία έμενε η Ελένη Μενεγάκη, προτού παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο, ήταν ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό, αξίας περίπου 400.000 ευρώ. Και αυτό επίσης το διαμέρισμα η παρουσιάστρια το έχει νοικιάσει.