Το σχόλιο του Ζαμπίδη για τον Πετρούνια - «Καμιά φορά, στην πίεση του χρόνου...»

Όσα είπε μετά το σάλο που προκλήθηκε για τη δήλωση του για το #metoo

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το σχόλιο του Ζαμπίδη για τον Πετρούνια - «Καμιά φορά, στην πίεση του χρόνου...»

Οι κάμερες συνάντησαν τον Μιχάλη Ζαμπίδη σε δημόσια έξοδο του και μεταξύ άλλων τον ρώτησαν για τις δηλώσεις που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας σχετικά με το #metoo, οι οποίες προκάλεσαν σάλο τόσο στα social media, όσο και στη showbiz με πολλούς/ες να βγαίνουν στις εκπομπές και να τον "στήνουν στον τοίχο".

«Τα πιο ακριβά πράγματα που έχω στη γκαρνταρόμπα μου είναι ένα ρούχο και ρολόι. Ντρέπομαι να πω την τιμή. Έχω δεχτεί διάφορες προτάσεις, όμως, έχω συγκεντρωθεί σε κάτι άλλο, σε ένα άλλο πρότζεκτ που ετοιμάζω στα βόρεια προάστια», είπε ανάμεσα σε άλλη.

Το σχόλιο του Ζαμπίδη για τον Πετρούνια

«Τώρα είμαι εδώ, έχει πόσες κάμερες. Καμιά φορά, στην πίεση του χρόνου, επάνω στις επικοινωνίες, να μην είσαι έτοιμος, μπορεί να σκεφτείς κάτι άλλο, μπορεί να είσαι λίγο κουρασμένος, οτιδήποτε… Μπορεί να βγει κάτι που να μην είναι αυτό ακριβώς. Δεν πιστεύω ότι είχε πρόθεση να βγει κάτι κακό, σε καμία περίπτωση. Τον ξέρω προσωπικά, είναι εξαιρετικός», σχολίασε.

Η απάντησή της Μιλλούση στις δηλώσεις του Πετρούνια

Χαμό έχουν προκαλέσει τις τελευταίες μέρες οι δηλώσεις που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφορικά με το κίνημα metoo στην Ελλάδα και τις καταγγελίες.

Ο Ολυμπιονίκης, λίγες ώρες μετά τον ντόρο, παραδέχτηκε πως ακούστηκαν λάθος όλα όσα υποστήριξε ενώ ζήτησε συγγνώμη από όλους. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (28/10), η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στην κάμερα της εκπομπή της «Super Κατερίνα» και σχολίασε τις δηλώσεις του συζύγου της.

«Προχωράμε μπροστά, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε και προχωράμε», είπε η Βασιλική Μιλλούση.