Έξαλλη η Μάρα Μεϊμαρίδη με την Μαρία Μπακοδήμου - «Νιώθω μια επίθεση από την πρώτη ημέρα»

Όσα είπε και θα... σχολιαστούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Μάρα Μεϊμαρίδη με την Μαρία Μπακοδήμου - «Νιώθω μια επίθεση από την πρώτη ημέρα»

Έξαλλη είναι η Μάρα Μεϊμαρίδη με την Μαρία Μπακοδήμου, μετά το 0 που της έβαλε στην εμφάνιση της το Σάββατο 30/10. Καλεσμένη στο Happy Day, δήλωσε πως νιώθει να δέχεται μια επίθεση από την κριτή από την πρώτη κιόλας ημέρα.

«Θα κάνω κάτι παράδοξο και δε σχολιάσω τη σημερινή σας εμφάνιση. Επειδή στο προηγούμενο act βαθμολόγησα πριν υπάρξει η εξέλιξη με τα δώρα που μας έφερε η κυρία Μεϊμαρίδη θέλω να πω ότι στο προηγούμενο act, όλη αυτή η κουλτούρα του μαντζουνιού που έδωσε στη Βίκυ κάτι ερωτικά φίλτρα, κάτι κόκκαλα από πουλερικά που έδωσε στη Δέσποινα , κάτι ακέφαλα κουκλάκια σε μένα…

Όλη αυτή η κουλτούρα με τα μαγιολίκια είναι κάτι που με πάει πολύ πίσω και δε μου αρέσει. Είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και μια άλλη… λογικό και εγώ αν ήμουν ο Σταν με την άλλη θα πήγαινα. Ο βαθμός μου σήμερα στηρίζεται σε αυτό που είδα στο προηγούμενο act. Bλέπω γυναίκες κακομοίρες που πρέπει να στηρίζουν τη μοίρα τους στα μαγιολίκια», δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου, με την Μάρα Μεϊμαρίδη να αδιαφορεί με τα όσα ακούει.

Η απάντηση της Μάριας Μεϊμαρίδη στην Μαρία Μπακοδήμου

«Η Μαρία έχει έναν ρόλο. Εγώ έχω επίσης έναν ρόλο. Ο τηλεθεατής να χαζέψει να περάσει ωραία και να μην αλλάζει κανάλι, να ανεβαίνουν τα νούμερα. Αν αξίζω μηδέν θα πρέπει να πάω σπίτι μου. Τώρα θα αποφασίσω με τον Νίκο τι θα κάνω.

Θέλεις να σου πω ότι περισσότερο με στενοχώρησε ο Φασουλής; Αυτή η περσόνα ήταν που έκανε τον Φασουλή πλούσιο και διάσημο. Την έστησα για τον Φασουλή που την έπαιζε στο θέατρο μετά τη χούντα; Στενοχωρήθηκα!. Νιώθω μια εμμονή, ο κόσμος με κρατάει», είπε στη συνέχεια η Μάρα Μεϊμαρίδη, την οποία στήριξε δημόσια η Κατερίνα Καινούργιου.

Το σχόλιο της Μεϊμαρίδη για το μηδέν που πήρε από τη Μπακοδήμου αμέσως μετά την εμφάνιση της

«Γιατί να πικραθώ από την βαθμολογία. Ο καθένας μπορεί να βαθμολογεί όπως νιώθει και όπως θέλει. Δεν θα κρίνω τον κριτή. Ο κριτής είναι εκεί, παίζει τον ρόλο του, αμείβεται για αυτό και μπορεί να βαθμολογεί όπως θέλει. Ένας είναι ο κριτής, ο Θεός. Ευχαριστώ τη θεά Τύχη. Την επόμενη εβδομάδα θα τραγουδήσω το “Μόνο μια φορά”», είπε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.