Η Δανάη Μπάρκα "εξαφάνισε" τον Τάσο Ξιαρχό - «Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος»

Εμφανίστηκε με ριγέ στην εκπομπή και τον αποστόμωσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα με μία κίνησή της θέλησε να δείξει πως έχει ταχθεί υπέρ της κοπέλας που βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της από τον Τάσο Ξιαρχό και σχολιάστηκε για τα κιλά της και την εμφάνισή της. Έτσι, στη σημερινή της εκπομπή, εμφανίστηκε με ριγέ μπλουζάκι και είπε δυο λόγια.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για τον Τάσο Ξιαρχό

«Ένας από τους λόγους που είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχω με έναν τρόπο στην ελληνική τηλεόραση είναι γιατί έχουμε βήμα σε περιπτώσεις και καταστάσεις που χρειάζεται να έχουμε όλοι ένα βήμα και να πούμε τη γνώμη μας. Μπορεί πάρα πολλοί άνθρωποι να έχουν δει το σαββατοκύριακο το σάλο που προέκυψε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη.

Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Μαίρη που σχολιάστηκε "σπάει" τη σιωπή της - «Ένιωθα πολύ άσχημα»

Η Μαίρη, η κοπέλα που σχολιάστηκε αρνητικά για τα κιλά της και την εμφάνισή της από τον Τάσο Ξιαρχό, επικοινώνησε με την εκπομπή Πρωινό και "έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Η Μαίρη εξήγησε πόσο άσχημα ένιωσε όταν είδε το βίντεό του, ενώ εξήγησε πως η συγγνώμη του δεν την κάλυψε καθόλου (δείτε εδώ την απάντηση του Τάσου Ξιαρχό).

«Είναι λίγο τρομακτικό, λίγο ιδιαίτερο, ακατανόητο. Είχαμε βγει για φαγητό και ποτό. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τίποτα. Η κοπέλα που είχαμε βγει μαζί ήξερε ποιος είναι… και είδαμε το βίντεο που είχε ανεβάσει που φαινόταν το πρόσωπό μου κανονικά. Ένιωθα πολύ άσχημα. Ήταν και μια κοπέλα μαζί του, γελούσαν δυνατά, με κοιτούσαν… προφανώς ήταν κοροϊδία.

Δεν θεωρώ ότι με καλύπτει το συγγνώμη που ανέβασε μετά, δεν θεωρώ ότι είναι ειλικρινής. Αυτή δεν είναι μια συγγνώμη στην οποία απολογείσαι. Αν ήθελε να απολογηθεί θα μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα και να απαντήσει σε εμένα. Είναι αστείο για τη δική μου νοημοσύνη και των υπολοίπων ανθρώπων να βάζεις μια δημοσκόπηση και να λες ότι έχουμε όλοι αρνητικές σκέψεις ψηφίστε ναι ή όχι. Αυτό είναι κοροϊδία προς όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν.

Δεν θέλω να κινηθώ νομικά ούτε επιδιώκω τη δημοσιότητα.

Είσαι δημόσιο πρόσωπο, παίρνεις μια πλατφόρμα και κάνεις τέτοιου είδους κριτική; Γιατί να κάνεις έναν άνθρωπο να φύγει από ένα μαγαζί που περνάει όμορφα με την παρέα του;

Δεν έχω να του πω κάτι. Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη, κοίτα λίγο την καμπούρα σου», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη.