Ο Νίκος Κοκλώνης "άδειασε" τον Τάσο Ξιαρχό - «Τα μεγάλα κορμιά δεν είναι άσχημα...»

"Κόλαφος" στις αναρτήσεις του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Νίκος Κοκλώνης

Το βίντεο του Τάσου Ξιαρχό έχει δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Πέρα από τις αναφορές που πήρε το προφίλ του χορευτή με αποτέλεσμα να πέσει, πολλοί ήταν οι celebrities που θέλησαν να εκφράσουν την έντονη αντίθεσή τους με το συγκεκριμένο συμβάν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής, μέσα από τρία σχόλια που έκανε σε Instagram και Twitter, ξεκαθάρισε πως η συμπεριφορά αυτή του Τάσου Ξιαρχό είναι τουλάχιστον απαράδεκτη και ανήκει σε μία άλλη εποχή, ενώ τόνισε την ανάγκη να ζητήσει μία κανονική συγγνώμη.

Οι αναρτήσεις του Νίκου Κοκλώνη για τον Τάσο Ξιαρχό

«Ήταν λάθος όλο αυτό που έκανε, πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Είναι απαράδκετο, κατακριτέο και ανήκει σε άλλες, κακές εποχές», έγραψε αρχικά.

Αργότερα, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μάλιστα ανέφερε και το όνομα του Τάσου Ξιαρχό, έγραψε: «Τα μεγάλα κορμιά δεν είναι άσχημα, το bullying είναι».

Νίκος Κοκλώνης Twitter

Νίκος Κοκλώνης Twitter

Νίκος Κοκλώνης Instagram Τάσος Ξιαρχό

Η Δανάη Μπάρκα "εξαφάνισε" τον Τάσο Ξιαρχό - «Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος»

Η Δανάη Μπάρκα με μία κίνησή της θέλησε να δείξει πως έχει ταχθεί υπέρ της κοπέλας που βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της από τον Τάσο Ξιαρχό και σχολιάστηκε για τα κιλά της και την εμφάνισή της. Έτσι, στη σημερινή της εκπομπή, εμφανίστηκε με ριγέ μπλουζάκι και είπε δυο λόγια.

«Ένας από τους λόγους που είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχω με έναν τρόπο στην ελληνική τηλεόραση είναι γιατί έχουμε βήμα σε περιπτώσεις και καταστάσεις που χρειάζεται να έχουμε όλοι ένα βήμα και να πούμε τη γνώμη μας. Μπορεί πάρα πολλοί άνθρωποι να έχουν δει το σαββατοκύριακο το σάλο που προέκυψε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη.

Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.