Κατερίνα Καινούργιου: Το on air σχόλιο για τον χωρισμό της από τον Τσαγκρίδη που την ενόχλησε

«Έλα, κάτσε κάτω τώρα. Έλα τώρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Το on air σχόλιο για τον χωρισμό της από τον Τσαγκρίδη που την ενόχλησε

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου και τον σύντροφο της Φίλιππο Τσγακρίδη να έχουν χωρίσει έπειτα από 3 χρόνια κοινής πορείας και συγκατοίκησης στο σπίτι του επιχειρηματία - δείτε φωτογραφίες. Τόσο κάποια υπονοούμενα του καλού της φίλου, Νίκου Κοκλώνη, στον αέρα του J2US το περασμένο Σάββατο, όσο και κάποια δικά της σχόλια ήταν αρκετά για να τις πυροδοτήσουν. Ενώ, ένα story της Soula Glamorous ήρθε να τις επιβεβαιώσει.

Μπορεί η παρουσιάστρια να βρέθηκε σήμερα 1/11 στην εκπομπή της, ωστόσο, από την άλλη ο επιχειρηματίας βρίσκεται στο εξωτερικό και το διασκεδάζει.

Το σχόλιο για το χωρισμό Καινούργιου - Τσαγκρίδη

Καλεσμένη λοιπόν στην εκπομπή της βρέθηκε ανάμεσα σε άλλους η Σάσα Σταμάτη η οποία αποχώρησε από το J2US του Σαββάτου 30/10. Μια φράση όμως ήταν αρκετή για να προκληθεί αμηχανία.

«Ξέρω ότι ακύρωσες μια σημαντική συνέντευξη που είχες στην εφημερίδα για χάρη μου, για τα μάτια μου. Κάνε κάτι εσύ για τα μάτια μου γιατί κανένας άλλος δεν κάνει κάτι για τα μάτια μου, οπότε σε ευχαριστώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και στάθηκε αφορμή για την ερώτηση...

  • Σάσα: Χώρισες;
  • Κατερίνα: Ε;
  • Σάσα: Χώρισες;
  • Κατερίνα: Έλα, κάτσε κάτω τώρα. Έλα τώρα. Από μένα έχεις συνέντευξη;

Πασίγνωστη Ελληνίδα η πεθερά της Καινούργιου - Φωτογραφία του Τσαγκρίδη με τη μητέρα του

Τη σπάνια ευκαιρία να τον δουν με την καλλονή μητέρα του χάρισε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στους followers του στο Instagram. Ο σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου πόζαρε για τους Finacial Times με τη μητέρα του, Ειρήνη, σε ένα αφιέρωμα για την Αθήνα και την τέχνη.

Όπως είναι γνωστό, η κόρη του Περικλή Παναγόπουλου, του ανθρώπου που θεωρείται αναμορφωτής της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας, εκτός από τη διαχείριση της οικογενειακής εφοπλιστικής εταιρείας ασχολείται και με τη συλλογή έργων τέχνης.

Δείτε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr