Ολομόναχος στο Κολωνάκι ο Ηλίας Κρασσάς - Δεν άφησε στιγμή το κινητό του

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ολομόναχος στο Κολωνάκι ο Ηλίας Κρασσάς - Δεν άφησε στιγμή το κινητό του

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τον Ηλία Κρασσά σε μία σπάνια εμφάνισή του στο Κολωνάκι, το πρωί της Κυριακής (31/10). Ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά βρέθηκε μόνος του και μάλιστα, δε άφησε ούτε στιγμή το κινητό του από τα χέρια του.

Ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι βλέπουμε σπάνια να βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας σε κοινές εμφανίσεις (δείτε εδώ την τελευταία), ενώ στις διακοπές τους επιλέγει να αποφεύγει τα αδιάκριτα βλέμματα των φωτογράφων.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός επιχειρηματίας, βγήκε για να κάνει την πρωινή του βόλτα και να πάρει την εφημερίδα του, χωρίς να ρίξει βλέμμα στον φακό που βρισκόταν απέναντι του.

Οι φωτογραφίες του Ηλία Κρασσά από το Κολωνάκι

Ηλίας Κρασσάς Κολωνάκι

Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στα Νότια Προάστια - Διώροφο με τζαμαρίες

Μπορεί να έχει ένα βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα, αφού είναι παρουσιάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας, ωστόσο δίνει περισσότερη προσοχή στην οικογένεια της. Η Βίκυ Καγιά λατρεύει να περνάει χρόνο στο σπίτι με το σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δυο παιδάκια τους.

Πως άλλωστε να μην της αρέσει να μένει μέσα; Το σπίτι είναι πολύ εντυπωσιακό με τεράστιο κήπο για να παίζουν τα παιδιά και ο σκύλος που έχουν. Μεγάλο βέβαια, είναι και το σαλόνι τους, όπου τα παιχνίδια είναι καθημερινά για την Μπιάνκα και τον Κάρολο, όπως είναι καθημερινά και στις διακοπές τους με το σκάφος στην Μύκονο.

«Στη δική μας οικογένεια, την οικεία Κρασσά έχουμε τέσσερα παιδιά και είμαστε μια χαρά. Τα παιδιά μου αν και δεν είναι μωρά πλέον, το σαλόνι έχει γίνει πάρκο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών μου. Το να είσαι αποκομμένος από τον κόσμο, από τις αθλοπαιδείες σου, από το σχολείο σου, αυτό το πράγμα σε κλείνει συναισθηματικά και είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς», είχε πει σε δηλώσεις της η Bίκυ Καγιά χαρακτηρίζοντας το σαλόνι πάρκο.

Το σπίτι της λοιπόν, έχει γήινα χρώματα, είναι μοντέρνο, φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες. Eντύπωση προκαλεί επίσης ο υπέροχος κήπος!

Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά