Αποκαλύψεις για την υγεία της Δήμητρας Αλεξανδράκη - «Είχε κάποιο θέμα με τα νεφρά! Φοβάται πολύ»

Νοσηλεύεται 6 ημέρες στο νοσοκομείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκαλύψεις για την υγεία της Δήμητρας Αλεξανδράκη - «Είχε κάποιο θέμα με τα νεφρά! Φοβάται πολύ»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες ώρες, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους, τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας της. Το μοντέλο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για 6η ημέρα και όπως δήλωσε φοβάται πολύ.

Μπορεί η ίδια να μην έκανε γνωστό το λόγο που βρίσκεται στο νοσοκομείο, ωστόσο η Soula Glamorous μέσω insta story, ανέφερε πως έχει μια σοβαρή λοίμωξη, με αποτέλεσμα να χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή και την φροντίδα των γιατρών.

Σήμερα 1/11 το πρωί μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε το λόγο που οδηγήθηκε αρχικά στο νοσοκομείο, ενώ ανέφερε πως κάτι έχει πάθει στα νεφρά της.

Η αποκάλυψη του Αλεξάνδρου για την Αλεξανδράκη

«Μίλησα σήμερα το πρωί μαζί της. Γενικότερα μπήκε μέσα με πόνους στην πλάτη. Φοβήθηκε ότι χτύπησε επειδή πήγε με τον σύντροφό της σε συγκρουόμενα. Το καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο. Της έκαναν εξετάσεις. Είχε κάποιο θέμα με τα νεφρά της και γενικότερα πρέπει να το εξετάσουν περισσότερο. Γενικότερα φοβάται πάρα πολύ τις βελόνες. Μου έστειλε μήνυμα και πριν από λίγο» είπε.

«Δεν κάνω το εμβόλιο γιατί εγώ δεν κολλάω κορωνοϊό»

Η όμορφη επιχειρηματίας και μοντέλο που πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, θέλει να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των followers της.

Μια από αυτές αφορούσε το εμβόλιο, με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να αποκαλύπτει πως πριν συμμετάσχει στο Nomads, αναγκαστικά έπρεπε να κάνει 3 πολύ δυνατά εμβόλια τα οποία έχουν ισχύ για 10 χρόνια. Αυτό λοιπόν σε συνδυασμό με το καλό ανοσοποιητικό της σύστημα είναι που την κρατούν μακριά από το να κολλήσει κορωνοϊό.

Μάλιστα, ανέφερε πως όλοι προτού εμβολιαστούμε θα πρέπει να συμβουλευτούμε τον ιατρό και πάνω από όλα πως ο εμβολιασμός πρόκειται για μια απόφαση που πρέπει να την πάρουμε μόνοι μας και όχι να μας αναγκάσουν.

Δήμητρα Αλεξανδράκη αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει το εμβόλιο -