Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρώτο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο - Έκλαψε μπροστά στην κάμερα

«Ο οργανισμός μου δέχεται την ενδοφλέβια αγωγή! Δεν ήμουν καλά τις προηγούμενες ημέρες...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρώτο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο - Έκλαψε μπροστά στην κάμερα

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται εδώ και 6 ημέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο πλευρό της βρίσκεται κάθε ώρα και λεπτό ο αρραβωνιαστικός της και δημοσίευσε και τρυφερή φωτογραφίες τους.

Πριν από λίγες ώρες, η γνωστή Soula Glamorous, με μια ανάρτηση που έκανε στα stories της αποκάλυψε τι της συμβαίνει, ξεκαθαρίζοντας λίγο το τοπίο στον κόσμο που ανησυχεί.

«Δυστυχώς η Αλεξανδράκη έχει μία σοβαρή λοίμωξη και είναι 4 μέρες στο νοσοκομείο. Ευτυχώς έχει τον άντρα της γιατί δεν θέλει να μιλάει σε κανέναν, από ό,τι έμαθα είναι χάλια ψυχολογικά», έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας παράλληλα και μία φωτογραφία της Αλεξανδράκη από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Το βίντεο που δημοσίευσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από το νοσοκομείο

«Έχω αρχίσει και νιώθω πολύ καλύτερα, ο οργανισμός του δέχεται όλη αυτή την ενδοφλέβια αγωγή και πάει προς το καλύτερο. Είναι η 6η ημέρα νοσηλείας μου. Προσεύχομαι να βγω.. χθες! Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

Με μία ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Λίγο καιρό πριν τον γάμο της με τον αγαπημένο της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη προστέθηκε στη λίστα των celebrities των οποίων τα προφίλ έχουν χακαριστεί από επιτήδειους στο διαδίκτυο.

«Έχω δει ότι μου έχετε στείλει πάρα πολλά άτομα ότι αυτό εδώ πέρα το προφίλ βγάζει νικητές. Παιδιά μου είναι όλα ψεύτικα, να σας πάρουν λεφτά θέλουν, μην απαντάτε και μην μπαίνετε. Ότι είναι να γίνει θα γίνει μόνο από το δικό μου προφίλ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε.