Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα στον αέρα της εκπομπής για τον Ματεό Παντζόπουλο - Άφωνοι οι συνεργάτες της

Έκανε την αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα στον αέρα της εκπομπής για τον Ματεό Παντζόπουλο - Άφωνοι οι συνεργάτες της

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε στην εκπομπή της τον παλιό συνεργάτη της Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος μάλιστα είχε ακουστεί πως θα είναι και ο μόνιμος σεφ στην νέα εκπομπή που έκανε μετά την μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια παρατήρησε πόσο αδυνατισμένος είναι ο Βασίλης Καλλίδης, ενώ δε δίστασε να πετάξει και μία ατάκα για τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, τον οποίο σπάνια αναφέρει στον αέρα της εκπομπής (δείτε εδώ τι δώρο της έκανε για τα γενέθλιά της).

Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για τον Ματέο Παντζόπουλο στην εκπομπή της

«Βασίλη μου έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ. Πόσο καιρό έχω να σε δω, 2-3 χρόνια; Έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ!», του είπεη Ελένη Μενεγάκη με τον γνωστό σεφ να απαντά: «Έχω αλλάξει τρόπο ζωής. Κοιμάμαι περισσότερο, τρώω τρία γεύματα την ημέρα και ενδιάμεσα κάποια μικρά σνακ. Έχασα 14-15 κιλά».

«Περιμένω, εγώ εδώ είμαι, όποτε θέλεις να μας ξανακαλέσεις. Την πρώτη μας επέτειο την είχαμε κάνει σπίτι σου. Τρομερό! Αυτό δεν γίνεται πουθενά», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Νέα αρχή για Μενεγάκη - Παντζόπουλο! Πριν τα Χριστούγεννα αποφάσισαν να...

Η Ελένη Μενεγάκη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Η όμορφη παρουσιάστρια πέρυσι που ήταν ελεύθερη υποχρεώσεων και είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή της, ασχολούταν με εκκρεμότητες που είχε αφήσει εδώ και καιρό.

Όπως ήταν η απόκτηση ενός σπιτιού όπως ακριβώς τα ονειρευόταν. Δεν έκρυψε ποτέ την πρόθεσή της να επενδύσει σε ακίνητα και προσφάτως κατέκτησε το στόχο της.

Αγόρασε ένα οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά το οποίο είναι πράγματι χάρμα οφθαλμών. Πρόκειται για μία πολύ μοντέρνα κατοικία που εκτείνεται σε 300 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες και πιο ήσυχες γειτονιές των βορείων προαστίων.

Το οροφοδιαμέρισμα είναι πλέον έτοιμο και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει πολλές φορές την παρουσιάστρια με το σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο κατά το πρόσφατο παρελθόν να το επισκέπτονται για να διευθετήσουν κάποιες λεπτομέρειες στους χώρους και τη διακόσμηση γενικά (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Και πλέον ήρθε η ώρα της μετακόμισης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους ετοιμάζονται μαζί με τα τρία κορίτσια Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα να εγκατασταθούν άμεσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι σκοπεύει να έχει ολοκληρώσει την όλη αυτή διαδικασία πριν τα Χριστούγεννα και να εγκαταλείψει το σπίτι στα Μελίσσια πριν τις γιορτές καθώς θέλουν και οι δύο να αφιερώσουν τις γιορτινές τους μέρες για την προσωπική τους ξεκούραση και αναψυχή, κάνοντας το παραδοσιακό ταξίδι τους, όπως κάθε χρόνο σε μαγευτικό προορισμό (δείτε εδώ λεπτομέρειες). Συνήθως είναι εκτός Ελλάδας, εκτός από πέρυσι που λόγω πανδημίας δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν.