Ξέσπασαν για το J2US και τη Μάρα Μεϊμαρίδη στο Πρωινό - «Έρχεται από το Μεσαίωνα»

«Το θέμα είναι μια αισθητική που έχει παρεισφρήσει στην τηλεόραση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασαν για το J2US και τη Μάρα Μεϊμαρίδη στο Πρωινό - «Έρχεται από το Μεσαίωνα»

Το πρωί της Δευτέρας (1/11), το Πρωινό θέλησε να σχολιάσει τα όσα έγιναν στο live του J2US και το περιστατικό που διαδραματίστηκε ανάμεσα στη Μάρα Μεϊμαρίδη με το περιβόητο μηδενικό. Τόσο ο Βαγγέλης Περρής όσο και ο Γιώργος Λιάγκας, διαφώνησαν έντονα με τη Μάρα Μεϊμαρίδη.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην όλη φιλοσοφία με τα μάγια που προβλήθηκε στο προηγούμενο live, η οποία ήταν και αυτό που σχολιάστηκε αρνητικά από τη Μαρία Μπακοδήμου και την οδήγησε στο να βάλει αυτή τη βαθμολογία.

Τα σχόλια του Πρωινού για το J2US

«Τα πιο παλιά έρχονται από τα βάθη των αιώνων, από τον Μεσαίωνα και αφορούν στον τρόπο που θα τυλίξεις τον άντρα σου. Πράγματα που νομίζαμε ότι έχουν εξαφανιστεί από την ελληνική κοινωνία και με τον χειρότερο τρόπο επιβεβαιώθηκε ότι δεν έχουν εξαφανιστεί και μάλιστα τα βλέπουμε να δικαιολογούνται ως θέαμα. Ακούσαμε στο J2US ότι αυτό είναι ανθρωπολογία», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, λέγοντας: «Όλα αυτά τα μαγιολίκια παραπέμπουν σε άλλες θρησκείες παγανιστικές. Ο Θεός δεν τα αποδέχεται. Το θέμα είναι μια αισθητική που έχει παρεισφρήσει στην τηλεόραση, σε εκπομπές με συγκεκριμένα κόνσεπτ που προβάλουν αυτή την αισθητική. Όταν σου μιλάει η Μπακοδήμου, η κριτική επιτροπή και βγάζει τη γλώσσα σου και πλέκεις δείχνοντας απαξίωση, είναι ρόλος αυτό;».

Η απάντηση της Μάριας Μεϊμαρίδη στην Μαρία Μπακοδήμου

«Η Μαρία έχει έναν ρόλο. Εγώ έχω επίσης έναν ρόλο. Ο τηλεθεατής να χαζέψει να περάσει ωραία και να μην αλλάζει κανάλι, να ανεβαίνουν τα νούμερα. Αν αξίζω μηδέν θα πρέπει να πάω σπίτι μου. Τώρα θα αποφασίσω με τον Νίκο τι θα κάνω.

Θέλεις να σου πω ότι περισσότερο με στενοχώρησε ο Φασουλής; Αυτή η περσόνα ήταν που έκανε τον Φασουλή πλούσιο και διάσημο. Την έστησα για τον Φασουλή που την έπαιζε στο θέατρο μετά τη χούντα; Στενοχωρήθηκα!. Νιώθω μια εμμονή, ο κόσμος με κρατάει», είπε στη συνέχεια η Μάρα Μεϊμαρίδη, την οποία στήριξε δημόσια η Κατερίνα Καινούργιου.