Τόνια Σωτηροπούλου: «Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι η χαρά της ζωής»

«Από την αρχή είχα ένα πολύ διαφορετικό συναίσθημα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τόνια Σωτηροπούλου: «Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι η χαρά της ζωής»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (1/11) η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια και στο πόσο ξεχωριστός άνθρωπος είναι για εκείνη.

Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν από λίγο καιρό και έτσι η ηθοποιός εξήγησε πως ένιωσε όταν μπήκε στη ζωή της ο Κωστής Μαραβέγιας.

Οι δηλώσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου για τον Κωστή Μαραβέγια

«Από την αρχή είχα ένα πολύ διαφορετικό συναίσθημα με τον Κωστή από προηγούμενες συναναστροφές και σχέσεις. Ήρθε να με διδάξει κάτι άλλο σε αυτή τη ζωή και να συμπορευτούμε. Είχα αυτή την αίσθηση από την αρχή.

Το πρώτο βράδυ που βγήκαμε σκέφτηκα ότι είναι πάρα πολύ αστείος. Μου δημιουργούσε πολλή ευτυχία. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος. Εγώ ήμουν πάντα πιο κλειστή και πιο dark. Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής. Kαι μου το μετέδωσε αυτό. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά με την τόση χαρά που αισθανόμουν.

Ένα από τα βασικά μου θέματα που συζητάω με τον ψυχολόγο μου και τους ανθρώπους που κάνω θεραπεία είναι η διαχείριση της χαράς», είπε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κωστή Μαραβέγια για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου

Με πολιτικό γάμο στην Ύδρα επισημοποιήσαν την σχέση τους πριν από μια εβδομάδα ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Ο τραγουδιστής μάλιστα μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/10) στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχετικά με το ευχάριστο αυτό γεγονός.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, μάλιστα, λίγες ώρες μετά το μυστήριο, προχώρησε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, κάνοντας την ίδια στιγμή ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε εντωμεταξύ έξω από τα στούντιο της νέας του εκπομπής που παρουσιάζει, Δυνατά, με τον τραγουδιστή να δέχεται τις ευχές των δημοσιογράφων και να απαντά: «Σας ευχαριστώ πολύ! Και στα δικά σας!».