Τόνια Σωτηροπούλου: "Ήταν ένας από τους δασκάλους που..." - "Έσπασε" την σιωπή της για τον Κιμούλη

"Το πώς εκμεταλλεύεσαι τη θέση ισχύος που κατέχεις ή το ταλέντο είναι μια προσωπική επιλογή"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τόνια Σωτηροπούλου:

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (1/11) η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Κιμούλη.

Οι δηλώσεις της Σωτηροπούλου για τον Κιμούλη

«Είχα πάει δύο έτη σχολή του Γ. Κιμούλη. Δεν έχω δουλέψει ποτέ μαζί του, ήταν ένας από τους δασκάλους στη Σχολή. Υπήρχε η αίσθηση ότι “εγώ ξέρω καλύτερα, θα σου πω τι θα κάνεις και μπορώ να το κάνω καλύτερα”.

Με κάποιους ανθρώπους τα πας καλά, με άλλους όχι.Το πώς εκμεταλλεύεσαι τη θέση ισχύος που κατέχεις ή το ταλέντο είναι μια προσωπική επιλογή. Έχει να κάνει με το πόσο σέβεσαι τον εαυτό σου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στις σχολές στην Ελλάδα, είναι ότι οι καθηγητές είναι ηθοποιοί, που σημαίνει ότι έχουν μεγάλο “εγώ”…» κατέληξε η ηθοποιός, η οποία μίλησε και για τον Κωστή Μαραβέγια.

Ταξίδι του μέλιτος για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν στις 11 Οκτωβρίου η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, με το ζευγάρι να πραγματοποιεί αυτές τις μέρες και το γαμήλιο ταξίδι του.

Η γνωστή ηθοποιός και ο αγαπημένος τραγουδιστής παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Ύδρα, με ελάχιστους καλεσμένους και κανέναν φωτογράφο ή ρεπόρτερ. Ωστόσο, από την μέρα του γάμου τους και έπειτα, το ζευγάρι μοιράζεται συνεχώς φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Μάλιστα, αποκάλυψαν πως αυτές τις μέρες βρίσκονται στο Λονδίνο για το μήνα του μέλιτος. Η Τόνια δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

«Πολύ χαρούμενος vegan σύζυγος», έγραψε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου σε ένα βίντεο που ανέβασε με τον αγαπημένο της.

 Γαμήλιο ταξίδι για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια