Κατερίνα Καραβάτου: Χώρισε από τον σύντροφο που είχε μετά το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη

Άσχημα ψυχολογικά η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καραβάτου: Χώρισε από τον σύντροφο που είχε μετά το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη

Κι ενώ η Κατερίνα Καραβάτου διανύει μια πολύ πιεστική και άσχημη περίοδο στην ζωή της αφού πριν από λίγες ημέρες έχασε την μητέρα της (δείτε κοινές τους φωτογραφίες εδώ), έρχονται στη δημοσιότητα νέες και όχι και τόσο καλές πληροφορίες για την προσωπική της ζωή.

Όπως είναι ήδη γνωστό, τόσο η Κατερίνα όσο και ο Κρατερός μετά το διαζύγιό της φέρεται πως έχουν γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Γιατί χώρισε η Κατερίνα Καραβάτου

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Κατερίνα Καραβάτου βρισκόταν σε μια σχέση με σκηνοθέτη, με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. Πρόκειται, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για έναν άνθρωπο με τον οποία τους ενώνει αμοιβαία τρυφερότητα και εκτίμηση και είναι μια σχέση η οποία πήγαινε πολύ σιγά καθώς κανείς από τους δυο δεν ήθελε να βιαστεί, ιδιαίτερα εκείνη που χώρισε πρόσφατα.

Όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά: Όταν έγινε γνωστή η σχέση της παρουσιάστριας με τον σκηνοθέτη, όλα άλλαξαν. Ο πρώην σύζυγός της, δεν μπήκε στη μέση φυσικά όμως φρόντισε να της υπενθυμίσει ότι οι δυο τους έχουν μαζί δυο παιδιά.

Αυτό την οδήγησε στην απόφαση να μην προχωρήσει την σχέση της με τον σκηνοθέτη και να αφιερωθεί στα παιδιά της.

"Στην κόρη μας εξηγήσαμε..."

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα συνάντησε τον Κρατερό Κατσούλη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι πιο ανανεωμένος και αδυνατισμένος από ποτέ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, μιλώντας μάλιστα με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη.

«Στο πρωινό ήμουν 7 χρόνια. Είναι πολύς καιρός, δεν θα ξαναέκανα πρωινό, τα έχουμε πει αυτά. Δεν αντέχω το ξύπνημα, το να μην κοιμάμαι, να μην κάνω τίποτα άλλο», είπε.

«Εισακούστηκαν τα παρακάλια μου και με αποδέσμευσαν νωρίτερα για να συμμετέχω στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Ακόμα λένε πως έφυγα από το Star, ότι με έδιωξαν, γιατί είχα πάει στο YFSF. Αντιλαμβάνεστε ότι όταν υπάρχουν συμφωνίες για να πάει ένας άνθρωπος από ένα κανάλι σε ένα άλλο έχουν μιλήσει πάρα πολλοί άνθρωποι και κυρίως οι υπεύθυνοι άρα δεν υπήρξε ποτέ όλο αυτό το πράγμα. Οι σχέσεις μου με το STAR ήταν εξαιρετικές. Δεν έχουμε τσακωθεί».

«Στην κόρη μας εξηγήσαμε τον χωρισμό μας. Έχουμε πει ότι πάνω από όλα και πριν από όλα το πιο σημαντικό πράγμα είναι τα παιδιά μας» είπε για το διαζύγιό τους.

«Η σχέση μας με την Κατερίνα είναι εξαιρετική. Φυσικά και θα δω την Κατερίνα στη νέα της εκπομπή. Ακούγεται περίεργο και μπορεί να μην πουλάει κιόλας. Πρέπει να χαιρόμαστε με τους ανθρώπους που κάνουν την υπέρβαση και έχουν καλή σχέση». Να υπενθυμίσουμε πως σε προηγούμενη συνέντευξή του αποκάλυψε και τον λόγο που χώρισαν οι δυο τους.

«Είναι πολύ καλή στην δουλειά της η Κατερίνα, δεν χρειάζεται να της πως τίποτα, και τώρα αυτό που κάνει το κάνει εξαιρετικά καλά. Ποτέ δεν της έλεγα», είπε.