Σε σχέση ο Γιώργος Λιβάνης;

Όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος για την προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε σχέση ο Γιώργος Λιβάνης;

Ο Γιώργος Λιβάνης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα σχετικά με την προηγούμενή του σχέση, ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Δεν έχω καθόλου άγχος για την πρεμιέρα. Θα είμαστε Πέμπτη και Σάββατο», είπε ο τραγουδιστής και ανέφερε πώς δεν έχει πρόβλημα που υπάρχουν τόσα πολλά μουσικά σχήματα καθώς ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη να βγει. Είναι μόνος του αυτή την εποχή; «Ναι, ναι είμαι μόνος μου, ασχολούμαστε μόνο με την μουσική αυτή την περίοδο».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη

Γιώργος Λιβάνης: Διακοπές με την Βίκυ Κάβουρα!

Σας τα είχε πει το Youweekly.gr εδώ και πόσο καιρό! Ο Γιώργος Λιβάνης παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται γι' αυτόν λόγο της σχέσης του με την Μαριαλένα που βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Survivor φαίνεται πως... αποφάσισε να "πετάξει" αλλού σαν πουλάκι!

Το Youweekly.gr εδώ και αρκετό καιρό σας έχει αποκαλύψει πως ο τραγουδιστής έχει προχωρήσει την ζωή του κι έχει βρει ξανά τον έρωτα σε μια μικροκαμωμένη, καλλίγραμμη ξανθιά παρουσία, γνωστή στον κόσμο της showbiz.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Λιβάνης πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε με την παρουσιάστρια Βίκυ Κάβουρα κι έναν κοινό τους φίλο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! Οι δυο τους φαίνεται να κάνουν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό και μπορεί να ταιριάζει άψογα στην περιγραφή που σας δώσαμε παραπάνω αλλά... όχι δεν είναι η Βίκυ Κάβουρα ο νέος έρωτας του Γιώργου Λιβάνη. Απλά έχουν έρθει κοντά φιλικά.

Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται η ίδια η Κάβουρα αλλά... ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον.