«Ήταν απογοητευτικό» - "Χείμαρρος" ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για την παρενόχληση που είχε δεχθεί

«Ήταν ένας τεράστιος ηθοποιός»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήταν απογοητευτικό» -

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος αναφέρθηκε στην παρενόχληση που είχε δεχθεί από πολύ γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, εξηγώντας πως για εκείνον ήταν μία πολύ μεγάλη απογοήτευση.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

«Είχα την τύχη να παίξω με πολύ σπουδαίους ηθοποιούς και ανθρώπους του θεάτρου, όπως ο Θανάσης Βέγγος. Γενικά είμαι πολύ τυχερός στις συνεργασίες μου και στις συναντήσεις μου στο θέατρο, όλα αυτά τα χρόνια.

Υπήρχαν και άνθρωποι που τους θαύμαζα πάρα πολύ, με απογοήτευσαν με την στάση τους πάνω στη δουλειά, αλλά και γενικότερα στην κοινωνική τους δράση. Εννοώ ότι σε μια συμπεριφορά, σε μια πρόβα, κάποιος ο οποίος έχει το πάνω χέρι – συνήθως ο πιο παλιός ηθοποιός ο οποίος έχει πολλά χρόνια προϋπηρεσία- μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, τα οποία θα τον αποκαθηλώσουν στα μάτια σου.

Για μένα αυτό ήταν απογοητευτικό, αλλά ήταν και ένα μάθημα ζωής. Ήταν ένας τεράστιος ηθοποιός (δεν θα πω τώρα το όνομά του) ωστόσο η απογοήτευση ήταν τεράστια όταν έβλεπα τη συμπεριφορά του», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Η ανάρτηση - "καρφί" του Μπουρδούμη για τον Πετρούνια

Σε μια ανάρτηση "φωτιά" προχώρησε νωρίτερα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το κίνημα metoo στην Ελλάδα που προκάλεσαν ολόκληρο ντόρο.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δημοσίευσε μερικά story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να τάσσεται κατά των όλων όσων είπε ο Ολυμπιονίκης, το ίδιο και οι χρήστες στα social media.

«Γίνε σαν τη Σοφία Μπεκατώρου, μην γίνεις σαν τον Λευτέρη Πετρούνια. Φαντάζομαι ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας δε γνώριζε ότι η ολυμπιονίκης Σιμόν Μπάιλς ήταν ένα από τα 250 θύματα του Λάρι Νάσαρ. Μάλλον είχε παράπονο που δεν πέτυχε ως αθλήτρια. Εάν… εάν… εάν… Η αμφιβολία δηλητηριάζει τα πάντα χωρίς να σκοτώνει τίποτα». Δείτε εδώ και την απάντηση του Λευτέρη Πετρούνια.

Η απάντηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στις δηλώσεις του Πετρούνια