Ξέσπασε η Τζόυς Ευείδη κατά του Τάσο Ξιαρχό - «Είμαι από τη θέση της χοντρής»

«Είναι τραγικό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Τζόυς Ευείδη κατά του Τάσο Ξιαρχό - «Είμαι από τη θέση της χοντρής»

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί σχετικά με το βίντεο που είχε δημοσιοποιήσει πριν από λίγες ημέρες ο Τάσος Ξιαρχό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου είχε χλευάσει μια κοπέλα για τα κιλά της.

Μεταξύ άλλων αρκετά δημόσια πρόσωπα έχουν τοποθετηθεί και έχουν σχολιάσει αρνητικά τα όσα έχουν συμβεί καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές καθώς μετά από την απειλή του γνωστού χορογράφου ότι θα αυτοκτονήσει, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο.

Η Τζόυς Ευείδη έκανε δηλώσεις το βράδυ της Τρίτης 2/11 στη κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου μέσα σε όλα τοποθετήθηκε για τα όσα έχουν συμβεί.

Οι δηλώσεις της Τζόυς Ευείδη

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Στενάχωρα πράγματα είναι όλα αυτά. Δεν ξέρω με τι πρόθεση έγιναν, χαβαλέ ή άτυχη στιγμή, το σίγουρο είναι ότι κι αυτός με όποιο τρόπο και να το έκανε, το μετάνιωσε πολύ άσχημα».

Και πρόσθεσε: «Άλλωστε εγώ τι να πω; Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής. Εμείς το ζούμε και στη σκηνή, που όταν βγαίνουμε ακούμε “πάχυνε”, “αδυνάτισε”. Είναι τραγικό. Στενοχωριέμαι με αυτά τα σχόλια. Υπάρχει άνθρωπος που να μη στενοχωριέται ρε παιδιά;».

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους.

Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος τύπος που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλει η τιβί και ο κόσμος.Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι. Μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη. Όταν αποφασίζεις να ευχηθείς σε κάποιον να πεθάνει, τότε σκεφτείτε αν όντως του αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος, να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε.

Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για να τον λυπηθούν. Ε τότε, όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Όσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και τη στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές.

Για τέλος θα ζητήσω από τα πρωινά που έβγαιναν με ριγέ μπλούζες και χαμογελούσαν και αυτούς που έβαλαν τα ριγέ σήμερα φωτογραφίζοντάς τα να αναλογιστούν το τι είναι να χλευάζεις και να δημιουργείς μίσος και φόβο αντί να μιλήσουν και να πουν τι θα έπρεπε να κάνουμε. Ο κύριος Κοκλώνης σήμερα με έκραξε. Όπως και πολλοί διάσημοι. Χάρηκαν με το λάθος μου. Να είστε καλά φίλοι μου. Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».