Καρέ καρέ η μεταφορά του Τάσου Ξιαρχό στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με συνοδεία αστυνομικών

Η αντίδραση του μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καρέ καρέ η μεταφορά του Τάσου Ξιαρχό στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με συνοδεία αστυνομικών

Χθες 2/11 το απόγευμα, ο Τάσος Ξιαρχό μεταφέρθηκε με την συνοδεία αστυνομικών από το Ιπποκράτειο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, έπειτα από εισαγγελική εντολή για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Στην εκπομπή Πρωινό, πρόβαλλαν πλάνα με την αντίδραση του χορογράφου μπροστά στις κάμερες.

Όπως έγινε γνωστό μετά τη μεταφορά του, το έσκασε από ένα παράθυρο, όμως λίγο αργότερα εντοπίστηκε από την αστυνομία και επέστρεψε ξανά στο νοσοκομείο.

Βίντεο από την μεταφορά του Ξιαρχό

Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Ο κακός χαμός έχει προκληθεί μετά από το βίντεο που δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό , όπου χλεύαζε κοπέλα με παραπάνω κιλά για την ενδυματολογική της επιλογή.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά τις απειλές του για αυτοκτονία ο ίδιος βρέθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις. Μεταξύ άλλων πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Τρίτης 2 Νοεμβρίου και μίλησε στο T-live για την πορεία της κατάστασης της υγείας του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πλέον είμαι καλά, έχω ξεφύγει τον κίνδυνο, αλλά εντάξει… Ακόμα χρειάζομαι κάποιες ώρες για να αναρρώσω.

Δε θέλω να πω πάρα πολλά, θέλω να πω μόνο ότι ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και μου έστειλαν μήνυμα. Όταν μπορέσω με την πρώτη ευκαιρία, θα μιλήσω για το θέμα και θα ανοιχτώ για ό,τι συνέβη.

Προς το παρόν είμαι καλά. Όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι κοντά μου, με προσέχουν και με νοιάζονται οπότε αυτό είναι το σημαντικό».