Αυτή είναι η σχέση Μέγκι Ντρίο - Εύης Ιωαννίδου μήνες μετά την συμμετοχή τους στο GNTM

«Απ’ όσο ξέρω η...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτή είναι η σχέση Μέγκι Ντρίο - Εύης Ιωαννίδου μήνες μετά την συμμετοχή τους στο GNTM

Την Μέγκι Ντρίο την γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, στο ριάλιτι μοντέλων «GNTM». Η ίδια μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος αλλά από την άλλη ο εκρηκτικός χαρακτήρας της, την βοήθησε ώστε να μην μείνει απαρατήρητη.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 3/11, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η ίδια μεταξύ άλλων δεν δίστασε να μιλήσει για την φιλία της με την Εύη Ιωαννίδου. Να τονίσουμε πως οι δυο τους μετά το τέλος του ριάλιτι τα "σπάσανε" αλλά ποιες είναι οι σχέσεις τους πλέον;

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο

«Συναντηθήκαμε την Εύη Ιωαννίδου, είχαμε πάρα πολύ καιρό να τη δω. Συναντηθήκαμε σε ένα event, αλλά δεν χαιρετηθήκαμε. Δεν μιλάμε πια και νομίζω είναι από δική της επιλογή, αλλά κι εγώ δεν θα πιέσω. Δεν είμαι η κοπέλα που θα έρθει από πίσω και θα σου πει “έλα, μίλα μου”»

Και συμπλήρωσε: «Με την Εύη ήταν μια σχέση πολύ περίεργη γιατί είχε κλάψει πολύ στην αποχώρησή μου και την είχα νιώσει πάρα πολύ κοντά μου. Μετά, όμως, σπάσαμε. Εγώ της έχω ευχηθεί τα καλύτερα. Μεταξύ μας δεν έχει γίνει κάτι».

«Απ’ όσο ξέρω η παρεξήγηση είναι μεταξύ Μικαέλας και Εύης, κάτι δικά τους, απλά εγώ ήμουν στη μέση. Μερικές φορές νιώθω ότι δεν θα έπρεπε να δώσω τόσο βάση σε αυτή την τριάδα που φτιάξαμε στο GNTM γιατί χάσαμε την ουσία μας και οι τρεις».

Σε σχέση η Μέγκι Ντρίο - «Μου αρέσουν οι άντρες που δεν είναι ωραίοι»

Ερωτευμένη είναι η Μέγκι Ντρίο, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 30χρονου Γιάννη, που δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρία και δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού και τη Μαίρη Αρώνη, δίνοντας μάλιστα διάφορες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή.

«Μου αρέσουν οι άντρες που δεν είναι ωραίοι, αλλά έχουν τύπο και είναι δυνατοί χαρακτήρες. Τον σύντροφό μου τον λένε Γιάννη. Δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρεία. Δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου το αντικείμενο. Εγώ έχω μια ιστορία πονεμένη. Ήμουν τέσσερα χρόνια μόνη μου, γιατί είχα χωρίσει και με είχαν κερατώσει.

Οπότε ήμουν πολύ πιο επιφυλακτική. Με διεκδίκησε πάρα πολύ. Ξύπναγε πολύ πρωί, μου έφτιαχνε πρωινό, μου έφερνε τριαντάφυλλα. Είχα πολύ καιρό να νιώσω γυναίκα. Δεν είμαι λάτρης του γάμου. Θέλω παιδιά. Και οι δύο έχουμε κάτι τέτοιο στο μυαλό μας. Είναι μακριά και για τους δυο. Εγώ είμαι 27 και αυτός 30. Οπότε και οι δυο θέλουμε να χτίσουμε ένα μέλλον» είπε, μεταξύ άλλων, η Μέγκι Ντρίο, η οποία πριν από λίγο διάστημα "επιτέθηκε" στην Ιωάννα Τούνη.