Δάκρυσε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA - Η είδηση που την "τσάκισε"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δάκρυσε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA - Η είδηση που την

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση με το 9χρονο κορίτσι από το Αφγανιστάν το οποίο πουλήθηκε από τον πατέρα της σε έναν άντρα 55 ετών.

Μπορεί προχθές να έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη δεν άντεξε σήμερα και βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής της το μεσημέρι της Τετάρτης 3/11.

Με αφορμή το συγκεκριμένο βίντεο που προβλήθηκε, ένα πλάνο έδειξε την παρουσιάστρια να μαζεύει τα δάκρυά της, με τους συνεργάτες της να μην μπορούν να πιστέψουν το τι συμβαίνει στην άλλη γωνιά του πλανήτη.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε πως: «Συγκινήθηκα, σφίχτηκε η καρδιά μου και μάλιστα όταν έχουν να κάνουν με παιδάκια που δεν μπορούν να ορίσουν την μοίρα τους, ούτε καν να βοηθηθούν από κάποιον… ».

«Ο γυναικολόγος μου είχε πει» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA που την έκανε να λυγίσει

Μέσα από την εκπομπή «Ελένη» η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει την δική της εξομολόγηση με αφορμή ένα θέμα που παρουσιάστηκε σχετικά με τον τον αυτισμό και το πως το ίντερνετ πολλές φορές με την υπερπληροφόρηση μπορεί να “τρομάξει” τους γονείς.

Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος του βίντεο θυμήθηκε τι είχε πει σε εκείνη ο γιατρός της στην πρώτη της εγκυμοσύνη που όπως παραδέχτηκε είχε δίκιο τελικά. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Εγώ θυμάμαι όταν πρωτο είχα μείνει είχα μείνει έγκυος στο πρώτο μου παιδί, το πρώτο πράγμα που μου είπε ο γυναικολόγος μου ήταν να μην αρχίσω να διαβάζω – τότε, πριν 20 χρόνια δεν έπαιζε τόσο πολύ το ίντερνετ.

Είχα πάει και είχα αγοράσει ότι βιβλίο εγκυμοσύνης υπήρχε, τα πήρα όλα. Το έκανα ενώ ο γιατρός μου είπε να μην το κάνει. Μου λέει «Μην το κάνεις γιατί με όλα αυτά θα τρελαθείς και θα αρχίσεις να αγωνιάς χωρίς λόγο.

Εμείς είμαστε εδώ, είναι δουλειά μας, μην αγχώνεσαι. Αν θες να πάρεις να δεις ένα χαλαρό βιβλίο εγκυμοσύνης αλλά μέχρι εκεί. Μην αρχίσεις και ψάχνεις». Είχε δίκιο τελικά».