Τάσος Ξιαρχό: Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από την μητέρα του - «Ξέρετε τι είναι σε μια μάνα να λένε "θα αποτελειώσουμε τον γιο σου";»

«Ήπιε 50 χάπια, και υπάρχει ένας κίνδυνος να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από την μητέρα του -  «Ξέρετε τι είναι σε μια μάνα να λένε

Τα τελευταία 24ωρα έχει προκληθεί μεγάλος σάλος με τα όσα έχουν συμβεί σχετικά με την ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό ο οποίος χλεύασε μια κοπέλα για το τι φορούσε λόγω των κιλών της.

Οι εξελίξεις συνεχίζουν να είναι άκρως καταιγιστικές καθώς μετά από την απειλή του γνωστού δημοσιογράφου πως πρόκειται να αυτοκτονήσει ο ίδιος πλέον βρίσκεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους καθώς κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Μεταξύ άλλων το μεσημέρι της Τετάρτης 3/11, η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «T-live» και μίλησε για την περιπέτεια που είχε ο γιος της, μετά το βίντεο χλευασμού που έφερε τη δημόσια κατακραυγή του.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Τάσου Ξιαρχό

«Πήγα σήμερα και τον είδα στο νοσοκομείο, είναι πολύ καλύτερα, πιο ήρεμος. Οι γιατροί με καθησύχασαν, βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα τον κίνδυνο. Ήπιε 50 χάπια, και υπάρχει ένας κίνδυνος να έχει πρόβλημα στο συκώτι, το νεφρό και το στομάχι του. Γι’ αυτό του είπαν να καθίσει μέσα για όσο χρειαστώ.

Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα, μου είπαν επίσης. Είναι πολύ έξυπνο παιδί, των άκρων και πολύ παρορμητικός. Θα τον κρατήσουν λίγο ακόμα. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Το προφίλ του Τάσου στα social media είναι η δουλειά του. Κάπου όμως μπέρδεψε το προφίλ της δουλειά του με τα προσωπικά του. Εκεί θα έπρεπε να δείχνει μόνο όσα κάνει στην δουλειά του και να έχει ένα άλλο προφίλ, με 50 ή 100 φίλους, όπου να κάνει ότι θέλει.

Αν και δεν τον άκουσα καλά, τον μάλωσα για το βίντεο που ανέβασε και του είπα αμέσως να ζητήσει συγνώμη. Μου στέλνουν πάρα πολύ άσχημα μηνύματα. Ξέρετε τι είναι σε μια μάνα να λένε «θα αποτελειώσουμε τον γιο σου»;

Ντροπή! Ζητάω συγνώμη από την κοπέλα, χίλια συγνώμη. Θα της ζητήσει και ο Τάσος όταν θα έρθει η ώρα. Θέλω πραγματικά να την γνωρίσω».

Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό μετά το περιστατικό

«Χθες το απόγευμα αποφάσισα να κάνω μια συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης. Και επειδή είναι το τμήμα πολύ κοντά, πήγα με τα πόδια. Είπαν ότι το έσκασα και πήγα να γλιτώσω, αλλά ούτε καν. Ούτε καν μπήκα σε αυτοκίνητο της αστυνομίας, ήταν σε ένα απλό αυτοκίνητο για να μην κινήσουμε υποψίες. Όλα είναι πολύ καλά και μάλιστα είχα πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς. Ήθελαν να με βοηθήσουν. Εγώ παραμένω στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, γιατί ήθελαν να με βλέπουν για δυο μέρες. Μου βρήκαν ένα δωμάτιο για να μείνω με μια φίλη μου, γιατί δεν ήθελα να μείνω μόνος μου αυτές τις μέρες. Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε» είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Τάσος Ξιαρχό.