Ελένη Βουλγαράκη: Το πρωτότυπο δώρο που έκανε στον Τζέιμς για τα γενέθλιά του

Η αποκάλυψη της στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Βουλγαράκη: Το πρωτότυπο δώρο που έκανε στον Τζέιμς για τα γενέθλιά του

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Τζειμς Καφετζή και η Ελένη Βουλγαράκη, για τους οποίους τις τελευταίες μέρες φημολογείται πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Οι φίλοι του αλλά και οι συμπαίκτες του στο J2US του ετοίμασαν μια τρυφερή έκπληξη για τα γενέθλια του και μάλιστα η νεαρή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε και τι δώρο αποφάσισε να του κάνει!

Το δώρο της Ελένης Βουλγαράκη στον Τζέιμς Καφετζή

«Του πήρα ελαιόλαδο από ελληνικούς παραγωγούς που έχει βραβευτεί στο Λος Άντζελες» είπε η Ελένη Βουλγαράκη.

Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Ελένης Βουλγαράκη;

Την οριστική απάντηση για τη σχέση που της χρεώνουν με τον Τζέιμς Καφετζή θέλησε να δώσει το πρωί της Κυριακής (17/10) στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία ξεκαθάρισε αν υπάρχει στην πραγματικότητα κάτι παραπάνω με τον πρώην παίκτη του Survivor.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη εξήγησε πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε αυτή και τον Τζέιμς, αλλά και να υπήρχε με όλο αυτόν τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί δεν θα μπορούσε να το πει.

«Δεν έχουμε να επισημοποιήσουμε κάτι. Έστω ότι συνέβαινε το οτιδήποτε με το χ ή τον ψ, δεν λέω τον Τζέιμς, υπάρχει πιθανότητα να βγεις να το πεις; Να πεις είμαστε μαζί ή δεν είμαστε; Δεν υπάρχει κάτι με τον Τζέιμς να απαντήσουμε και δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται πιστευτό αυτό πιστευτό. Δεν είναι αρκετό να πω “όχι δεν τα έχουμε με τον Τζέιμς”. Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

Η κ. Μάρα μου είπε ότι θα βρω τον άντρα της ζωής μου μέσα από κάποια πράγματα που θα μου εξηγήσει να κάνω», είπε χαρακτηριστικά.