Σούσουρο με την κίνηση του Τάσου Ξιαρχό στο Instagram μετά το χαμό με το νοσοκομείο

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σούσουρο με την κίνηση του Τάσου Ξιαρχό στο Instagram μετά το χαμό με το νοσοκομείο

Πολύ δύσκολα περνάει ο Τάσος Ξιαρχό, μετά το χαμό που επικράτησε με βίντεο του στο οποίο χλεύαζε κοπέλα σε έξοδο του, λόγω της μπλούζας της και των κιλών της. Ο χορευτής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, παρόλο που είχε πολλές αντιδράσεις, αφού ήθελε να γυρίσει στο σπίτι του.

Όπως φαίνεται λοιπόν, μετά τα όσα σημειώθηκαν θέλησε να κάνει μερικές αλλαγές. Ανάμεσα σε αυτές και το προφίλ του στο Instagram που είναι πλέον... κενό.

Συγκεκριμένα, αν μπει κάποιος στον λογαριασμό του, θα δει πως έχει διαγράψει όλες τις δημοσιεύσεις τους ακόμη και τις πιο παλιές και έχει κρατήσει μόνο το τελευταίο βίντεο που είχε αναρτήσει, στο οποίο χόρευε.

Έτσι είναι πλέον το Instagram του Τάσου Ξιαρχό

Instagram Τάσου Ξιαρχό

Το ξέσπασμα της μητέρας του λίγες ώρες νωρίτερα

Το μεσημέρι της Τετάρτης 3/11, η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «T-live» και μίλησε για την περιπέτεια που είχε ο γιος της, μετά το βίντεο χλευασμού που έφερε τη δημόσια κατακραυγή του.

«Πήγα σήμερα και τον είδα στο νοσοκομείο, είναι πολύ καλύτερα, πιο ήρεμος. Οι γιατροί με καθησύχασαν, βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα τον κίνδυνο. Ήπιε 50 χάπια, και υπάρχει ένας κίνδυνος να έχει πρόβλημα στο συκώτι, το νεφρό και το στομάχι του. Γι’ αυτό του είπαν να καθίσει μέσα για όσο χρειαστώ.

Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα, μου είπαν επίσης. Είναι πολύ έξυπνο παιδί, των άκρων και πολύ παρορμητικός. Θα τον κρατήσουν λίγο ακόμα. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Το προφίλ του Τάσου στα social media είναι η δουλειά του. Κάπου όμως μπέρδεψε το προφίλ της δουλειά του με τα προσωπικά του. Εκεί θα έπρεπε να δείχνει μόνο όσα κάνει στην δουλειά του και να έχει ένα άλλο προφίλ, με 50 ή 100 φίλους, όπου να κάνει ότι θέλει.

Αν και δεν τον άκουσα καλά, τον μάλωσα για το βίντεο που ανέβασε και του είπα αμέσως να ζητήσει συγνώμη. Μου στέλνουν πάρα πολύ άσχημα μηνύματα. Ξέρετε τι είναι σε μια μάνα να λένε «θα αποτελειώσουμε τον γιο σου»;

Ντροπή! Ζητάω συγνώμη από την κοπέλα, χίλια συγνώμη. Θα της ζητήσει και ο Τάσος όταν θα έρθει η ώρα. Θέλω πραγματικά να την γνωρίσω».