Bo: «Πριν από δύο χρόνια είχαμε μια μικρή σχέση με την...» - Η αποκάλυψη για παίκτρια του J2US

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Bo: «Πριν από δύο χρόνια είχαμε μια μικρή σχέση με την...»  - Η αποκάλυψη για παίκτρια του J2US

Ο Bo μαζί με την Ματίνα Ζάρα παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» με αφορμή τη νέα τους συνεργασία. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ράπερ μετά από μια ερώτηση που δέχτηκε, αποκάλυψε πως ήταν ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου πριν από δυο χρόνια και πως οι σχέση τους ήταν μικρής διάρκειας.

Οι δηλώσεις του Βο για την Ματίνα Ζάρα

«Είχαμε μια μικρή σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου, πριν δυο χρόνια όμως. Εγώ δεν το έχω δει το J2US». Να τονίσουμε πως η Κατερίνα Λιόλιου συμμετέχει φέτος μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μέχρι στιγμής είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Μπο για Mad Clip: «Άκουγα τα καλύτερα λόγια για εκείνον! Ήταν πάρα πολύ χοντρό, γιατί έφυγε τσάμπα»

Στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα και στην Μαρία Αντωνά μίλησε το πρωί της Τετάρτης (15/9) ο ράπερ Μπο αναφορικά με τον θάνατο του Mad Clip που έχει σκορπίσει θλίψη παντού, ενώ συγκλονισμένη ακόμα είναι και η Ελένη Φουρέιρα.

«Προσωπικά δεν γνώριζα τον Mad Clip, αλλά ηχογραφούσε σε αυτό το στούντιο, είχαμε πολλούς κοινούς φίλους. Άκουγα τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Θα σταθώ σε ένα πράγμα. Είναι πάρα πολύ κρίμα σε μια τόσο νέα ηλικία να μην προλάβεις να απολαύσεις όλα αυτά που χτίζεις.

Ήταν κοντά στη δική μου ιστορία, ότι μόνοι μας, δύσκολα… Ήταν πάρα πολύ χοντρό, γιατί έφυγε τσάμπα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Πρέπει να εκτιμάμε τη κάθε στιγμή».