Στιγμές ευτυχίας για την Καίτη Γαρμπή και την οικογένεια της

Η φωτογραφία με το τρυφερό μήνυμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας για την Καίτη Γαρμπή και την οικογένεια της

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή 4/11 μέρα για την Καίτη Γαρμπή και την οικογένεια της. Συγκεκριμένα, η μικρότερη αδερφή της, γιορτάζει τα γενέθλιά της.

Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένες και η τραγουδίστρια της έχει τρελή αδυναμία. Για αυτό λοιπόν θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια.

Η Καίτη Γαρμπή λοιπόν -λίγο μετά το ξέσπασμά της για τον Τάσο Ξιαρχό- δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία, την οποία και συνόδεψε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για τα γενέθλια της αδερφής της

«Σου εύχομαι μέχρι να φτάσεις τα 100 (άρα 102 εγώ για να ‘μαστε μαζί) να σου δίνει ο Θεός σε αφθονία όλα Του τα καλά και να σου εκπληρώνει όλα σου τα όνειρα! Να ζήσεις Λιανάκι και Χρόνια Πολλάαα, μεγάλο να γίνεις με άσπρα μαλλιάαα! Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φώωως και όλοι να λένε Να η μικρή αδερφή της Καίτης! Σ αγαπώ αδερφάκι μου!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Ρώτησαν την Καίτη Γαρμπή για την Κοκκίνου και ενοχλήθηκε - «Είναι δυνατόν να λέμε τώρα...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής (29/10) η Καίτη Γαρμπή

«Έχω φύγει από το σπίτι πολλές φορές» - Η αποκάλυψη του Διονύση Σχοινά για τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή

Στιγμές ευτυχίας για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά

, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και στο αν έχει σκοπό κάποια στιγμή να συνεργαστεί με την Έλλη Κοκκίνου.

Με αφορμή την "επανασύνδεση" της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή, μία δημοσιογράφος θέλησε να μάθει αν έχει καταλαγιάσει η άτυπη κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στην Καίτη Γαρμπή και την Έλλη Κοκκίνου, με την πρώτη να απαντάει με πολύ σκληρό τρόπο.

«Μετά την κοινή εμφάνιση Βίσση – Βανδή πολλοί έγραψαν ότι το επόμενο challenge θα είναι να εμφανιστείτε εσείς με την κ. Κοκκίνου. Το δέχεστε;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Αυτά που λέμε δεν είναι ωραία πράγματα. Πρώτα απ’ όλα, δεν έχουν καμία σχέση τα μεγέθη. Η Δέσποινα και η Άννα είναι δύο τεράστιες τραγουδίστριες, δυο τεράστιες καλλιτέχνιδες. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια σύγκριση μεταξύ εμένα και της Έλλης. Αλλά, είναι δυνατόν να λέμε τώρα τέτοια πράγματα; Δηλαδή, να λέμε τέτοια πράγματα για το κορίτσι τώρα στα καλά καθούμενα; Γιατί μου λέτε να λέω τέτοια τώρα; Γιατί;», είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.