Κατάλευκο και χλιδάτο - Η νέα φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου από το σαλόνι του σπιτιού της

Η κόρη της βρίσκεται πίσω από το "κλικ"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατάλευκο και χλιδάτο - Η νέα φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου από το σαλόνι του σπιτιού της

Χρέη φωτογράφου ανέλαβε όπως φαίνεται η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, Λυδία (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει) με την ίδια να απαθανατίζει την μητέρα της σε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επέστρεψε στο σπίτι της μετά από μια δύσκολη και απαιτητική μέρα και βρήκε λίγο χρόνο να κάτσει στο σαλόνι και να απολαύσει το τσάι της.

Μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα σε όλα πόζαρε στον φακό της κόρης της και έπειτα η ίδια μοιράστηκε το στιγμιότυπο αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η νέα φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου από το χλιδάτο σαλόνι του σπιτιού της

«Η έκφραση της μαμάς, όταν την φωτογραφίζει η κόρη! #motheranddaughter» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην λεζάντα.

Σικάτο και "βασιλικό" το τριώροφο σπίτι που μένει η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz. Το έχει διακοσμήσει με το δικό της σικάτο στιλ και θυμίζει κατά πολύ εσωτερικό βασιλικής έπαυλης, καθώς τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό, το μπεζ και το χρυσό.

Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα παιδιά τους να είναι και η κύρια προτεραιότητα τους. Βέβαια, να σημειώσουμε πως ο γιος της έχει τελειώσει το σχολείο, σπουδάζει στο εξωτερικό και το σπίτι που νοικιάζει είναι επίσης συγκλονιστικό.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.