Τάσος Ξιαρχό: «Δεν μου κάνει η συγγνώμη της μαμάς του» - Ξεσπά η κοπέλα που χλεύασε

«Και δεν δέχομαι επίσης να έχει το κουράγιο να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: «Δεν μου κάνει η συγγνώμη της μαμάς του» - Ξεσπά η κοπέλα που χλεύασε

Ξέσπασε σε νέες δηλώσεις που έκανε η κοπέλα που χλεύασε ο Τάσος Ξιαρχό για τα κιλά της. Σε συνέντευξη της στα ΝΕΑ ανέφερε πως δεν της κάνει η συγγνώμη της μητέρας του όταν ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής του T-live, την ώρα που ο χορευτής δεν της έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα.

«Οι μανούλες, όπως πάντα, προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα των παιδιών τους. Όχι δεν μου κάνει (σ.σ. η συγγνώμη), ας απολογηθεί ο ίδιος για τα κλάματα που εγώ εριξα. Δεν φταίει η μαμά του αλλά ο ίδιος» αναφέρει αρχικά η 30χρονη κοπέλα και προσθέτει: «Και δεν δέχομαι επίσης να έχει το κουράγιο να βγαίνει στις κάμερες να μιλήσει και σε εμένα να μην έχει στείλει ούτε ένα μήνυα, ούτε εκείνος, ούτε η κοπέλα που ήταν μαζί του και δεν έκανε τίποτα».

Επίσης, αποκαλύπτει ότι μετά το bullying που δέχθηκε και την έκταση που πήρε η υπόθεση «δέχομαι διάφορα μηνύματα και αρνητικά και θετικά. Τα θετικά τα διαβάζω και χαίρομαι που γυναίκες αλλά και άντρες δεν βάζουν ταμπέλες και ανοίγουν το μυαλό τους. Στα αρνητικά απαντάω επίσης και προσπαθώ να καταλάβω γιατί. Αν το μου μυαλό μου φτάνει ως εκεί, τότε απλά εξηγώ, αν όχι, τότε λυπάμαι για τους γονείς που απέτυχαν».

Το μήνυμα που έστειλε ο Ξιαρχό στην κοπέλα που χλεύασε μέσα από το νοσοκομείο

Το μήνυμα του στην κοπέλα που χλεύασε έστειλε ο Τάσος Ξιαρχό, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο χορευτής μετά το χαμό που προκλήθηκε έξω από το νοσοκομείο λόγω της ανάγκης να νοσηλευτεί ακόμη μια ημέρα, δήλωσε έτοιμος να έρθουν σε επικοινωνία.

«Θεωρώ κρίμα που νιώθει τύψεις η κοπέλα, δε φταίει σε τίποτα. Αυτό που συνέβη με συγκίνησε και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί της για να λυθούν όλα και να τελειώνει αυτή η ιστορία», είπε.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη, στον χορογράφο δεν χορηγήθηκε καμία φαρμακευτική αγωγή, ενώ κανένα όργανό του δεν έχει πειραχτεί. Σήμερα 4/11 θα πάρει εξιτήριο.