Τάσος Ξιαρχό: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά το εξιτήριο - Ο λόγος που έσβησε τις αναρτήσεις του από τα social media

«Κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα…»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά το εξιτήριο - Ο λόγος που έσβησε τις αναρτήσεις του από τα social media

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου όπου μεταξύ άλλων ο γνωστός χορογράφος, Τάσος Ξιαρχό χλεύασε μια κοπέλα για τα κιλά της. Οι αντιδράσεις τόσο από τους χρήστες των social media, όσο και από άτομα της showbiz ήταν σφοδρότατες.

Μέσα σε όλα ο Τάσος Ξιαρχό, μετά από δυο ημέρες νοσηλείας αφού είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε τον λόγο που έσβησε όλες τις αναρτήσεις του στο Instagram εκτός από μία.

Οι δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό

«Θεώρησα ότι απλά είναι μια νέα αρχή. Ήθελα να μηδενίσω το προφίλ μου. Να έχω μόνο την τελευταία ανάρτηση που είναι μια ωραία χορογραφία και ένα ωραίο τραγούδι και επειδή είχα κάποια post με ανθρώπους που είπαν πράγματα για εμένα, είπα να τα σβήσω όλα και να ξεκινήσω κάτι όμορφο από την αρχή.

Δεν είναι κάτι σημαντικό, αλλά ήταν κάτι της στιγμής. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα για να μπορέσω να έχω το μυαλό μου καθαρό και να πορευτώ από αύριο και να ξεκινήσω να διορθώνω τα λάθη μου. Να δω τι είναι σωστό και τι όχι. Είμαι αρκετά καλά στην υγεία μου τώρα».

«Δεν μου κάνει η συγγνώμη της μαμάς του» - Ξεσπά η κοπέλα που χλεύασε

Ξέσπασε σε νέες δηλώσεις που έκανε η κοπέλα που χλεύασε ο Τάσος Ξιαρχό για τα κιλά της. Σε συνέντευξη της στα ΝΕΑ ανέφερε πως δεν της κάνει η συγγνώμη της μητέρας του όταν ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής του T-live, την ώρα που ο χορευτής δεν της έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα.

«Οι μανούλες, όπως πάντα, προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα των παιδιών τους. Όχι δεν μου κάνει (σ.σ. η συγγνώμη), ας απολογηθεί ο ίδιος για τα κλάματα που εγώ εριξα. Δεν φταίει η μαμά του αλλά ο ίδιος» αναφέρει αρχικά η 30χρονη κοπέλα και προσθέτει: «Και δεν δέχομαι επίσης να έχει το κουράγιο να βγαίνει στις κάμερες να μιλήσει και σε εμένα να μην έχει στείλει ούτε ένα μήνυα, ούτε εκείνος, ούτε η κοπέλα που ήταν μαζί του και δεν έκανε τίποτα».

Επίσης, αποκαλύπτει ότι μετά το bullying που δέχθηκε και την έκταση που πήρε η υπόθεση «δέχομαι διάφορα μηνύματα και αρνητικά και θετικά. Τα θετικά τα διαβάζω και χαίρομαι που γυναίκες αλλά και άντρες δεν βάζουν ταμπέλες και ανοίγουν το μυαλό τους. Στα αρνητικά απαντάω επίσης και προσπαθώ να καταλάβω γιατί. Αν το μου μυαλό μου φτάνει ως εκεί, τότε απλά εξηγώ, αν όχι, τότε λυπάμαι για τους γονείς που απέτυχαν».