Συγκλονίζει η Αλίκη Κατσαβού: «Μέχρι να γνωρίσω τον Βουτσά κανείς δεν ήθελε να με κάνει μαμά»

Η σπάνια εξομολόγησή της για το παιδί της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Αλίκη Κατσαβού: «Μέχρι να γνωρίσω τον Βουτσά κανείς δεν ήθελε να με κάνει μαμά»

H Αλίκη Κατσαβού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά - δες» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κώστα Βουτσά και στη μεγάλη επιθυμία της να αποκτήσει ένα δικό της παιδί, η οποία έγινε πραγματικότητα όταν μπήκε στη ζωή της ο αγαπημένος ηθοποιός.

Η Αλίκη Κατσαβού εξήγησε πως μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε βγάλει από το μυαλό της το ενδεχόμενο να αποκτήσει δικό της παιδί, ωστόσο τα πάντα άλλαξαν όταν γνωρίστηκε με τον Κώστα Βουτσά.

Πλέον, η Αλίκη Κατσαβού έχει γίνει μία εξαιρετική μαμά και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα με τον γιο της, τον μικρό Φοίβο.

Οι δηλώσεις της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά και το παιδί τους

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω μαμά. Δεν διάλεγα όμως σωστούς συντρόφους γιατί κανένας μέχρι τότε δεν ήθελε να με κάνει μητέρα. Το ένα πράγμα έφερνε το άλλο και εγώ έμενα χωρίς παιδί.

Όταν συνάντησα τον Κώστα είχα σχεδόν διώξει την ιδέα και εκείνος το κατάλαβε. Χρειάστηκε βέβαια η συνδρομή της επιστήμης, είχα προβλήματα, ήμουν μεγάλη και τελικά το ένα πράγμα έφερε το άλλο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Σάντρας Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού

Το απόγευμα της Τετάρτης 20/10, στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκαν καλεσμένες η Αλίκη Κατσαβού και η Σάντρα Βουτσά στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη. Μέσα σε όλα αναφέρθηκαν με αγάπη στον αείμνηστο ηθοποιό Κώστα Βουτσά.

Από την άλλη η Σάντρα Βουτσά τόνισε πως «με την Αλίκη γνωριστήκαμε περίπου πριν από 8 χρόνια όταν πρωτογνωρίστηκαν με τον πατέρα μου. Επειδή εγώ είχα αρχίσει αρκετά χρόνια πριν να κάνω παρέα με τον πατέρα μου, βγαίναμε μαζί σαν παρέα και αυτό εξελίχθηκε οπότε συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα».

Όσον αφορά στη γέννηση του μικρού Φοίβου, του γιου του αείμνηστου ηθοποιού και της Αλίκης Κατσαβού, η Σάντρα Βουτσά δήλωσε πως «ήταν δικό τους θέμα.

Εγώ δεν είχα καμία δουλειά. Να έχω λόγο για ποιο πράγμα; Ήταν δυο άνθρωποι ενήλικες, που πήραν μια απόφαση. Για ποιο λόγο εγώ να έχω αντίρρηση; Να πω τι; Αυτά νομίζω ότι είναι και αστεία. Φυσικά και χάρηκα όταν γεννήθηκε».