«Είναι ψευδές και θέλω να σταματήσει» - Ενοχλημένη μπροστά στις κάμερες η Παναγιώταρου

Τι συνέβη και ξέσπασε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι ψευδές και θέλω να σταματήσει» -  Ενοχλημένη μπροστά στις κάμερες η Παναγιώταρου

Η είδηση πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι σε σχέση με τον πρώην σύντροφό της Ιωάννας Μπέλλα "έσκασε" χθες 5/11 - δείτε το πρόσωπο του - και η ίδια θέλησε να απαντήσει δημόσια με σκοπό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Έχει συζητηθεί πολύ. Ακούστηκαν κάποια πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε. Όπως, ας πούμε, ότι ο πρώην άντρας μου έχει σχέση με κάποια άλλη κοπέλα. Είμαστε μια χαρά όμως, είμαστε πολύ καλά. Δεν έχει πάρει έκταση όλο αυτό, σταματάει εδώ», είπε αρχικά.

Η αντίδραση της για το νέο σύντροφό που της χρεώνουν

«Δεν έχω σχέση με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Μπέλλα. Καλά καλά δεν ξέρω ούτε το επώνυμό του. Αν το ξέρετε να μου το πείτε. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με το J2US και με τη δουλειά μου και είμαι ελεύθερη».

«Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, τον άνθρωπο τον έχω δει μόνο μία φορά, στα μπουζούκια, που μου τον γνώρισαν κοινοί μας φίλοι. Έκτοτε δεν τον έχω ξαναδεί. Είναι ψευδές και θέλω να σταματήσει εδώ», πρόσθεσε

Η Παναγιώταρου έμαθε on camera για τη νέα σχέση του πρώην της

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/10) στον αέρα του Happy Day, όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πληροφορήθηκε on camera από τη δημοσιογράφο της εκπομπής πως ο πρώην σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος, έχει προχωρήσει τη ζωή του.

Το πρώην ζευγάρι έχει καταφέρει να διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις μετά το διαζύγιο. Μάλιστα, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος δε δίστασε να την αποθεώσει στις πιο πρόσφατες δηλώσεις του (δείτε εδώ τι είπε).

«Στη ζωή είναι όλα πιθανά, δεν κλείνουμε πόρτες ποτέ, πολλές φορές τις αφήνουμε μισόκλειστες γιατί δεν ξέρουμε πότε θα χρειαστεί να ξαναμπούμε», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος τη ρώτησε για το νέο πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή του πρώην συζύγου της: «Ότι έχει κάτι άλλο ήδη στην προσωπική του ζωή; Δεν μου έχει πει κάτι, από εσάς το μαθαίνω. Του εύχομαι γενικά οποιαδήποτε επιλογή να είναι σωστή και αξιοπρεπής γιατί του αξίζει», είπε έκπληκτοι.