Χριστίνα Μπόμπα: Δημοσίευσε φωτογραφία που θηλάζει την κόρη της

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Δημοσίευσε φωτογραφία που θηλάζει την κόρη της

Πλέον η καθημερινότητα της Χριστίνας Μπόμπα έχει αλλάξει δραστικά μετά από τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών της. Όπως έχει γίνει γνωστό η ίδια μαζί με τον αγαπημένο της, Σάκη Τανιμανίδη είναι σε διαδικασία μετακόμισης καθώς αναμένεται να φύγουν από το διαμέρισμα όπου ζούσαν τον τελευταίο καιρό.

Μεταξύ άλλων, προτεραιότητα και για τους δυο αποτελούν τα δυο τους κορίτσια τους όπου σκόρπισα απέραντη ευτυχία.

Η γνωστή influencer από την άλλη πάντα βρίσκει χρόνο ώστε να μιλήσει μαζί με τους αγαπημένους της followers μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, αυτή τη φορά δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία από την ώρα του θηλασμού.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Μπόμπα - Ανάρτηση

Πριν μείνει έγκυος ήταν 62 κιλά ενώ τώρα... - Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβηκε στην ζυγαριά!

Διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Η Χριστίνα Μπόμπα πριν από 5 μήνες έγινε μητέρα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δώσει συμβουλές μέσα από το προφίλ της στο instagram για το να μην βιάζεται μια μητέρα να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Όλα μπορούν να γίνουν με υπομονή.

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να έχασε όλα τα περιττά κιλά ενώ γέννησε πριν από μια εβδομάδα (δείτε εδώ πως είναι το κορμί της πλέον), αλλά η Χριστίνα Μπόμπα, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους έχει να χάσει ακόμα 12 κιλά.

Για την ακρίβεια πριν μείνει έγκυος ήταν 62 κιλά ενώ τώρα βρίσκεται στα 70,7!

Χριστίνα Μπόμπα κιλά

Το διατροφικό πλάνο της Χριστίνας Μπόμπα

Για εκείνη η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται εξ ου και επιλέγει πάντα να ξεκινήσει με ένα πλούσιο πρωινό με smoothies και χυμούς ώστε να μην πεινάσει στη συνέχεια, ενώ κουβαλάει μαζί της μπάρες δημητριακών για τις λιγούρες στον δρόμο. Χαρακτηριστικό είναι πως πολλές φορές ξεχνάει να ετοιμάσει ταπεράκι από το σπίτι, γι’ αυτό και τρώει απέξω, χωρίς ωστόσο να παίρνει γραμμάριο. Όταν δει πως ξεφεύγει, ξέρει πώς να «μαζέψει» τον εαυτό της κόβοντας μαχαίρι τη ζάχαρη, περιορίζοντας τους υδατάνθρακες και δίνοντας βάση στα λαχανικά, τα φρούτα και την πρωτεΐνη. Για να διατηρήσει επίπεδη κοιλιά πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι, ενώ επιτρέπει στον εαυτό της τις διατροφικές ατασθαλίες και δεν στερείται υγιεινά γλυκά όπως τη μαύρη σοκολάτα και το γιαούρτι με μέλι.

  • Πρωινό: Αυγά με αβοκάντο και τυρί ή γάλα αμυγδάλου με δημητριακά.
  • Σνακ: Μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη ή ξηρούς καρπούς.
  • Μεσημεριανό: Τρώει απέξω, αν και συνήθως επιλέγει σαλάτα με πρωτεΐνη.
  • Βραδινό: Rooibos τσάι - Γλυκό